Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest

movie-everest1.jpg

Everest (2015) - Sinemalar.com

Everest-3D-box-office-collection.jpg

gercek hayattan uyarlamaymış. güzeldi

U.n.c.l.e. çok cacık bir film olmus. Guy beyi görünce girdiğim beklenti nedeniyle böyle gelmiş olabilir. Guy bey cepten yiyor. Kendisine ingilterenin kenar mahallelerine geri dönmesini tavsiye ediyorum, holivud onu bozdu.

creed-ps-6.jpg

Creed - Nato per combattere (2015) - IMDb

Sly film yapsın biz de izleyelim. Bir de bu film Rocky hikayesinin devamıysa kaçmaz :)

Apollo Creed'in gayrimeşru oğlu Adonis'in Rocky'nin yardımıyla kendini kanıtlamasını anlatan bir hikayeyi izliyoruz. Ben beğendim filmi. Gayet güzel olmuş. Filmin devamı gelecek gibi. Gelsin izleyelim tabi :)

Puanım: 8.5/10 :ka21:

Film içerisinde kötü bir sürpriz var. Filmin devamı gelecek gibi duruyor. Umarım bu kötü sürpriz atlatılır. Çünkü Rocky efsanesinin sonu bu şekilde olmamalı.

Southpaw aşırı kliseydi yav. Aşırı aşırı hem de. Hikaye zaten klise de hele o görmüş gecirmis yaşlı bilge nigga karakteri. :D Ama oyunculuklar çok iyiydi. Rachel hanim çok güzeldi. Izlenir yani sıkıntı yok.

Southpaw öyle ahım şahım bir film değildi bence. Ama Jake Gyllenhaal'un filmleri güzel oluyor, izlemek keyif veriyor.

Ali Baba ve Yedi Cüceler milletin yerdiği gibi kötü bir film değildi. Beklenti fazla olmayınca güzel bile geldi hatta. Cem Yılmaz keşke biraz daha bu kötü karakterlerin ön planda olduğu filmler çevirse.

220px-Who_am_I_movie_poster.jpg

Who Am I - Kein System ist sicher (2014) - IMDb

ufak tefek sacmaliklar olmasa cok güzel film aslinda. izleyenleri aptal yerine koymak yerine üzerinde biraz daha calisilsaymis keske.
6,5/10

spoiler:
- adamlar BND binasina elini kolunu sallayarak girdiler yahu. 1 yaziyla "bir" tane el fenerli bekci vardi ülkenin en büyük istihbarat kurumunda.
- herif europol binasinda "dayi ben cüzdani icerde unuttum 2 dk girip cikicam izninle" dedi ve girdi:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt