Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Revenant.... Harika film. DiCaprionun ne kadar versatile bir aktör oldugunu gösteren bir film. Film biraz uzun sürdü ama izlenilir. Landscape fln muazzam. 8/10

51ImYGt54zL.jpg

10/10

The Revenant'ın görüntüsünü beğenmedim,Martian'ı izlemeye karar verdim

Genel anlamda fena sayılmaz.Gereksiz uzatmışlar,filmde bir gizem eksikliği var.Herşeyi önceden tahmin edebiliyorsunuz.Matt Damon güzel oynamış ama Oscar'lık bir performans olduğunu söyleyemem

The Revenant'ın görüntüsünü beğenmedim,Martian'ı izlemeye karar verdim

Genel anlamda fena sayılmaz.Gereksiz uzatmışlar,filmde bir gizem eksikliği var.Herşeyi önceden tahmin edebiliyorsunuz.Matt Damon güzel oynamış ama Oscar'lık bir performans olduğunu söyleyemem

yav bazi sahnelere gereksiz komiklikler şakalar katip filmin tüm ciddiyetini alip götürmüsler bana göre. bi de özellikle hicbir fragmanina bakmadan gitmistim sinemaya. cast away, contact tadinda dramatik birsey beklerken tam pazar günü ailece izlemelik bir film olmus. alien'i, blade runner'i ceken adam bu ha, yanlis olmasin.

son zamanlarda izlediğim filmlere kısa kısa yorumlamaya devam:

wreck it ralph: süper film.. disney pixar yine yapmış

star wars 7: beklediğimize değmiş. hem eğlenceli hem aksiyon zaman zaman gerilim içeren gayet başarılı bir film olmuş

lion king: imdb puanını hak ediyor. verdiği mesajlar güzel. ah bir de o subliminal mesaj içeren afişleri olmasa :)

talaash: değişik, güzel bir hint filmi. hint filmlerinin değişmez başarısına bir yenisi daha eklenmiş.

mars attacks: tim burton filmleri arasında en az beğendiğim film oldu

aliens and cowboys: saçma bir film

man of steel: fena değil.. görsel efektlerle kurtarıyor yoksa beğenmezdim sanırım

tangled: çok güzel bir animasyon daha.. tavsiye ederim.

marslı filmi için tüm hevesimi kaçırdınız yav. bir ikide değil tüm yorumlar olumsuz. yok 4gb lik olanı yanlıslıkla iki kez indirdim bide.

marslı filmi için tüm hevesimi kaçırdınız yav. bir ikide değil tüm yorumlar olumsuz. yok 4gb lik olanı yanlıslıkla iki kez indirdim bide.

4 gb görüntü muazzam yalnız

Aynı torrentten bahsediyoruz sanırım :D

Aşırı beklentim vardı bu filmden biraz o yüzden hayal kırıklığı oldu.Büyük ihtimal sende de olacak.

Yinede izlenir botanikçi abimize saygı duydum

4 gb görüntü muazzam yalnız

Aynı torrentten bahsediyoruz sanırım :D

Aşırı beklentim vardı bu filmden biraz o yüzden hayal kırıklığı oldu.Büyük ihtimal sende de olacak.

Yinede izlenir botanikçi abimize saygı duydum

bu wall e ile benzerlikleri varmıymış cidden? o tür eleştiriler vardı bi ara?

The Intern

DeNiro'ya biraz hakaret olmuş. Daha iyi filmde oynayacak kalitesi var komik olmayan komedi'de oynattilar. Hatheway'de fena değildi DeNiroyla iyi chemistry vardı

Son düzenleme:
valla ben gayet beğendim.. moon filmiyle cast away filmlerini izlediysen ve sevdiysen bunu da seversin heralde :D

moon filmini izlemedim ama cast away'i çok severim. ya zaten beklenti yorumlardan sonra okadar düştüki büyük ihtimal beğenicem :asd:

genelin aksine the intern filmini ben çok beğendim.. bana azda olsa the internship ve about schmidt filmlerini anımsattı. hani iddiasız bi film olduğunu bile bile izledim birde beğendiğim oyuncular olunca güzel vakit geçirtti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt