Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uploadfromtaptalk1451419431245.webp

Başrolde Leonardo oynar, oscar'i ayı kazanır...

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

the martian yeni izledim. beklentilerimi baya düşürdüğünüzden olsa gerek ben beğendim. ancak bir çok izleyici filmdeki çok ciddi bir mantık hatasını görmezden gelmiş veya farkedememiş;

reisi severiz sayarız ama bukez ölmemesi kabul edilemez.
NEzOERpovzfLDD_1_b.jpg

bu di caprionun oscarlik rolu var mi hic
millet diyip duruyo daha sahit olmadim

the martian yeni izledim. beklentilerimi baya düşürdüğünüzden olsa gerek ben beğendim. ancak bir çok izleyici filmdeki çok ciddi bir mantık hatasını görmezden gelmiş veya farkedememiş;

reisi severiz sayarız ama bukez ölmemesi kabul edilemez.
NEzOERpovzfLDD_1_b.jpg

Arkadaşlarla izlemiştim bunun sohbetini yaptık :asd22:

Edit

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Ayberk abi önermişti sanırım

Değişik senaryosu var,sıkmıyor bunlar artılar

Eksiler tekrar tekrar izlemek isteyeceğin tarzda bir yapım değil

Eğlenmek istiyorsanız büyük ihtimal seversiniz

Şu sahne Amelie'de geçen sahneyi hatırlattı

Son düzenleme:
The Fountain'i izledim.Müziği dışında beğenmedim. Clint Mansell Death is Road to awe gibi müthiş bir müzik kazandırmış.Filmin tek artısı bu müzik oldu.

Sicario-poster.jpg

Sicario (2015) - IMDb

efsane bir film olmus. hic abartmadan söylüyorum bu yilin top3'üne rahat girer. izleyelim izletelim mutlaka.
benicio del toro da ne oyuncuymus arkadas, adamin mimikleri yetti. en iyi yardimci aktör ödülünü almazsa cok yazik olur.
bittikten sonra keske sinemada izleseymisim dedigim filmlerden biri oldu yine (martian yerine buna gitseymisim keske).
filmin cekim kalitesi, kamera acilari müthisti. bi ara "işte premier lig bu" diye cigirasim geldi izlerken:)
dennis villeneuve her yeni filmiyle citayi yükseltiyor.

9/10

Sicario-poster.jpg

Sicario (2015) - IMDb

efsane bir film olmus. hic abartmadan söylüyorum bu yilin top3'üne rahat girer. izleyelim izletelim mutlaka.
benicio del toro da ne oyuncuymus arkadas, adamin mimikleri yetti. en iyi yardimci aktör ödülünü almazsa cok yazik olur.
bittikten sonra keske sinemada izleseymisim dedigim filmlerden biri oldu yine (martian yerine buna gitseymisim keske).
filmin cekim kalitesi, kamera acilari müthisti. bi ara "işte premier lig bu" diye cigirasim geldi izlerken:)
dennis villeneuve her yeni filmiyle citayi yükseltiyor.

9/10

director-ul w. Zolid

Ayberk abi önermişti sanırım

Değişik senaryosu var,sıkmıyor bunlar artılar

Eksiler tekrar tekrar izlemek isteyeceğin tarzda bir yapım değil

Eğlenmek istiyorsanız büyük ihtimal seversiniz

Şu sahne Amelie'de geçen sahneyi hatırlattı

"À la folie ... pas du tout" diye bir filmi daha var Audrey Tautou'nun. İzlemediysen tavsiye ederim, daha güzel (bence).

Vay bizim filmleri izliyorsunuz Elmaleh acayip birisi yaa

Envoyé de mon Sony Z3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt