Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi bunu izleyecegim. Sonra görüslerimi belirtirim.

Now You Can See Me

poster.jpg

Leonardonun yeni filminden (the revenant) geliyorum puanim 6 biraz hayal kirikligi var ve cok uzun sürdü.

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Bone-Tomahawk-izle.jpg

İlginç bir film, 6.9/10

O nasıl bir öldürme şeklidir yav, adamın iç organlarını döktükleri sahneyi kastediyorum.

Kurt Russell demişken Escape From New York filmini öneririm.Post-apokaliptik bir ortamda güzel bir film,vakit geçirtir.Lee Van Cleef ustamız da arz-ı endam etmiştir.

jack Gyllenhaal 15.ci mi :D puhaha

Matt Damon 2 saat Mars'da yaşadı diye nasıl Oscar icin Southpaw'da muazzam oynayan Gyllenhaal'dan daha iyi oluyormuş

Keko variety
Di caprio
Jack Gyllenhaal
Tom Hardy

Recep ivedik filmi çekseler bile şu 3 adamın heer filmini izlerim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Creed, Rocky 1'in yeni hali gibi olmuş ama olmuş özellikle boks izlemeyi seven muazzam keyif alır. Filmin felsefesi de güzel.

Onun dışında geçenlerde Raven'ı izledim fena değildi şu robot polis filminin de sonu kötü sanırım yarım saat kalmıştı bitirmedim.

Cloud Atlas ı izledim
Yorumu olan var mı değişik bi filmdi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

356b060b2445.original.jpeg

Film Alman yapımı. Kurgusu muazzam ve kusursuz diyebilirim. Sürükleyici, sıkılmadan ve merakla izliyorsunuz filmi, konuyu anlatış tarzı da çok başarılı. Sonu tahmin edilemeyen bir filmdir bu tarz filmleri seviyorsanız ve klişeden uzak farklı bir konu arıyorsanız düşünmeden izleyin. Herhangi bir spoiler almadıysanız filmin sonunu tahmin etmek neredeyse imkansız. Elbette efsane bir film denemez ama son zamanlarda izlediğiniz filmler arasında ilk sıralarda mutlaka yer alır.

8.5/10

bence efsane bir film ..2 dezavantajı var ilki Alman yapımı olması..2.'si ise yeni bir film olması zamanla popülaritesi artacaktır..

Simdi bunu izleyecegim. Sonra görüslerimi belirtirim.

Now You Can See Me

poster.jpg

mükemmel bir seçim .ruffalo-freeman ve eisenberg resmne döktürmüş. 3 kez izlemişimdir o kadar güzel detaylar var ki tek izleyişte yakalayamıyorsun hepsini..2016'da 2.''si çıkacakmış merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt