Mustafa Turkmen
Tecrübeli Üye
- 30 Ekim 2009
- 5.416
- 14
- 1.173
Aynen bende beğendim filmi, 8 ocakda sinemaya çıkıyormuş, nasıl nete düştü onu anlamadım.
tarantino'nun filmi falan da düştü.. kimin emeği varsa sağolsun varolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bende beğendim filmi, 8 ocakda sinemaya çıkıyormuş, nasıl nete düştü onu anlamadım.
tarantino'nun filmi falan da düştü.. kimin emeği varsa sağolsun varolsun![]()
kasimda cikti usade zira
Pek beğenmedim, zaman kaybı oldu bence.Simdi bunu izleyecegim. Sonra görüslerimi belirtirim.
Now You Can See Me
![]()
Pek beğenmedim, zaman kaybı oldu bence.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Di capriojack Gyllenhaal 15.ci mipuhaha
Matt Damon 2 saat Mars'da yaşadı diye nasıl Oscar icin Southpaw'da muazzam oynayan Gyllenhaal'dan daha iyi oluyormuş
Keko variety
Direk illuminati propogandası bu film.Pek beğenmedim, zaman kaybı oldu bence.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Di caprio
Jack Gyllenhaal
Tom Hardy
Recep ivedik filmi çekseler bile şu 3 adamın heer filmini izlerim
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Film Alman yapımı. Kurgusu muazzam ve kusursuz diyebilirim. Sürükleyici, sıkılmadan ve merakla izliyorsunuz filmi, konuyu anlatış tarzı da çok başarılı. Sonu tahmin edilemeyen bir filmdir bu tarz filmleri seviyorsanız ve klişeden uzak farklı bir konu arıyorsanız düşünmeden izleyin. Herhangi bir spoiler almadıysanız filmin sonunu tahmin etmek neredeyse imkansız. Elbette efsane bir film denemez ama son zamanlarda izlediğiniz filmler arasında ilk sıralarda mutlaka yer alır.
8.5/10
Simdi bunu izleyecegim. Sonra görüslerimi belirtirim.
Now You Can See Me
![]()
The Hateful EightHangi filmi?
Ritchi kim bilmiyorum ama bu filmi izlerken orgazm derecesinde zevk almistim renktash![]()
Operazione U.N.C.L.E. (2015) - IMDb
son derece vasat bir filmdi. guy ritchie gibi bir reyize yakistiramadim.
4/10