Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ritchi kim bilmiyorum ama bu filmi izlerken orgazm derecesinde zevk almistim renktash

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel.Bize attığı gol de var:hat:

Ekli dosyalar

• ronaldo.webp
    ronaldo.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 23
Creed güzeldi tavsiye edenlere teşekkürler.Boks sevenler kaçırmasın.

Ritchi kim bilmiyorum ama bu filmi izlerken orgazm derecesinde zevk almistim renktash

Düşüncene saygı duyarım fakat o kadar vasat film varken bu kalbur üstü bir filmdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

konu olarak hicbir yenilik yoktu. eski nazi atom bombasiyla dünyayi tehdit edecekmis - bunu bende yazarim yahu.
snatch'i, lock & stocks'u ceken adamdan daha fazlasini bekleyebiliriz diye düsünüyorum.

konu olarak hicbir yenilik yoktu. eski nazi atom bombasiyla dünyayi tehdit edecekmis - bunu bende yazarim yahu.
snatch'i, lock & stocks'u ceken adamdan daha fazlasini bekleyebiliriz diye düsünüyorum.
Emin degilim ama senaryo eski bir dizinin devami niteligindeydi galiba. Ben sikilmadan izledim, ozellikle soundtrackleri cok begendim.

220px-Ted_2_poster.jpg

Ted 2 (2015) - IMDb

ilk film kadar iyiydi bu da. şu başka filmlere yapilan göndermeler bombaydi özellikle:D hikaye dogal olarak tirt tabi ama komedi dozu baya yüksek.

korku,gerilim turu filmler sevenler için; "martyrs"filmini öneririm

Martyrs (2008) - IMDb

film, başlangıçtan itibaren kan & vahşet ile doluyken,enteresan bicimde ilerleyen zamanda ise bambaşka bir yöne,psikolojik & felsefi konuya evriliyor.

suburra-izle.jpg

Suburra 2015 Imdb 7.5

Film çok sade bir şekilde kirli ilişkileri ortaya koymuş.Bence başarılı bir anlatım örneği sergilemiş.

Nok nok'u izlemez olaydım. İğrenç bir şey. Şu eli roth denen yahudiliği dışında hiçbir özelliği bulunmayan hıyarın sinemadan uzak tutulması lazım. Keanu bey de bu iğrenç filmde neden rol almış bilemiyorum. Yazıklar olsun.

Miyazaki'nin daha iyi animeleri olsa da bu da oldukça güzeldi. Allahtan ingilizce altyazılı izlemişim çünkü çeviriyi yapan kişi kafadan sallamış resmen :)

kucuk-cadi-kiki-1360057173.jpg

Kiki daha alt yas grubuna hitap eden ama ozellikle kiz cocuklarina "kendi ayaklariniz uzerinde durun" mesaji tasimasi acisindan onemli bir film. Feminizm zaten Miyazaki'nin konularindan biri ama Kiki dogrudan bunun uzerine yapilmis bir film.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt