Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anime filmlerin de Buhar Çocuk ve Prenses Mononoke çok iyi.

bu CREEDi izlemenin kosulu rocky adli filmleri izlemek midir yahut munferit olarak CREED filmini izleyebilir miyim

bu CREEDi izlemenin kosulu rocky adli filmleri izlemek midir yahut munferit olarak CREED filmini izleyebilir miyim

İzle gitsin, rocky'yi eskiden izlemiş olsan nostaljik haz verirdi lakin şimdi izlemen pek bir şeyi değiştirmez kanımca... Ayrıca filmi beğeneceğini düşünmüyorum.

İzle gitsin, rocky'yi eskiden izlemiş olsan nostaljik haz verirdi lakin şimdi izlemen pek bir şeyi değiştirmez kanımca... Ayrıca filmi beğeneceğini düşünmüyorum.

eyw reis. ben de cok iyi olacagini dusunmuyorum boks filmi sonucta ama basroldeki cocuk iyi aktor, filmin aldigi puanlar da iyi diye izliyim dedim

Rocky 1-2-3 filmlerini izlemen lazım m8.

Yok be Burak ne gerek var, bağlantılı değil ki. Tam duyguyu yakalamak için eski filmleri izlemek lazım ama o kadar çabaya değecek bir film değil bence Creed, son derece klişe bir film.

Yok be Burak ne gerek var, bağlantılı değil ki. Tam duyguyu yakalamak için eski filmleri izlemek lazım ama o kadar çabaya değecek bir film değil bence Creed, son derece klişe bir film.

Ağabey bu filme Klişe demen hakaret gibi. Creed Klişe ise, şu ne;

494310.jpg

Ayrıca film nasıl bağlantılı değil, Şimdi Spoiler vermeyeyim diyeceğim ama, diğerlerini izlemene gerek yok demek için adama 1-2-3'ün özetini geçmek lazım :D Sonuçta Apollonun oğlu üzerine kurgulanmış bir film :D

Ağabey bu filme Klişe demen hakaret gibi. Creed Klişe ise, şu ne;

494310.jpg

Ayrıca film nasıl bağlantılı değil, Şimdi Spoiler vermeyeyim diyeceğim ama, diğerlerini izlemene gerek yok demek için adama 1-2-3'ün özetini geçmek lazım :D Sonuçta Apollonun oğlu üzerine kurgulanmış bir film :D

O da klişe :D bence southpaw çok daha güzel bir filmdi.

Filmde yeteri kadar bilgi veriliyor, bence çok gerekli değil 1-2-3'ü izlemek. Dediğim gibi tam duyguyu yakalayamazsın belki ama o kadar çabaya değecek bir film olduğunu düşünmüyorum. Puanım 6/10

ohalde is degisir burakm8

ve de rafa kaldirirm

Cund 1-2-3'de Apollo Creed var, Rock'e önce düşman sonra dost olan bir boksör ağabeyimiz. Her şey Apollo'nun Rocky'e bir şans vermesiyle başlıyor. Creed'de Apollo eksenli bir film aslında, Oğlunu ön plana çıkarıyorlar.

Bari özet geçeyim öyle izle m8 :D

O da klişe :D bence southpaw çok daha güzel bir filmdi.

Filmde yeteri kadar bilgi veriliyor, bence çok gerekli değil 1-2-3'ü izlemek. Dediğim gibi tam duyguyu yakalayamazsın belki ama o kadar çabaya değecek bir film olduğunu düşünmüyorum. Puanım 6/10

Seninle genelde uyardı film tercihlerimiz birbirine ağabey. Olmadı bu şimdi :D

Cund 1-2-3'de Apollo Creed var, Rock'e önce düşman sonra dost olan bir boksör ağabeyimiz. Her şey Apollo'nun Rocky'e bir şans vermesiyle başlıyor. Creed'de Apollo eksenli bir film aslında, Oğlunu ön plana çıkarıyorlar.

Bari özet geçeyim öyle izle m8 :D

sunu biliom sadece- apollo rockyle kanka ama rus boksor apolloya koyup olduruyor dogru mudur
rocky de boyle underdog karakteri fln

Leonardo di capric - revenge izledim demin.

Filmi pek beğenmedim ama Oscar ı kapar caprio herhalde. En iyi rolünü oynadı galiba bu filmde

sunu biliom sadece- apollo rockyle kanka ama rus boksor apolloya koyup olduruyor dogru mudur
rocky de boyle underdog karakteri fln

Aynen. Rocky 3 o işte. oradan Creed filmine bağla işi izle gitsin m8

Edit: Rocky 4. Osman renktaşımıza düzeltmesi için tşkler.

Son düzenleme:
apollo rocky 4 de ölüyordu
rocky 3 de lang' a karşı apollo rocky'i eğitiyordu.(lang bi şekilde rocky'nin hocasını öldürüyordu) rocky sahipsiz ve özgüvensiz kalıyor sonra karanlıktan apollo çıkıp geliyordu. apolloya göre kemer bir dövüşçüden çok şaklabana geçmişti.işte orada kanki oluyorlardı.kendi tarzını zenci tarzını rocky'ye empoze etmeye çalışıyordu. 3'ün bir özelliğide son filmde bahsi geçen ve kimsenin bilmediği 3. apollo vs rocky maçının yer alması. yer alması sadece ringe çıkmalarından ibaret gerçi film orada bitiyor.

Son düzenleme:
iyidir yaw
zaten bu tip filmleri artik seriden bagimsiz olabilecekmis gibi yapiyolar terminatorde bile oyle bi mevzu vardi
bakalim iyi mi tirt mi

apollo rocky 4 de ölüyordu
rocky 3 de lang' a karşı apollo rocky'i eğitiyordu.(lang bi şekilde rocky'nin hocasını öldürüyordu) rocky sahipsiz ve özgüvensiz kalıyor sonra karanlıkta apollo çıkıp geliyordu. apolloya göre kemer bir dövüşçüden çok şaklabana geçmişti.işte orada kanki oluyorlardı. 3'ün bir özelliğide son filmde bahsi geçen ve kimsenin bilmediği 3. apollo vs rocky maçının yer alması. yer alması sadece ringe çıkmalarından ibaret gerçi film orada bitiyor.
Spoiler'ın yanına koymuşsun Osman'cım keyifler nasıl

Statta görüşemiyoruz artık :)

Rocky film serisi hakkında her türlü sorunuzu cevaplayabilecek kadar bir Sly&Italian Stallion Rocky BALBOA manyağıyımdır :tiphat:

Hayrinin sorusuna gelince, mümkünse Rocky I-II-III-IV filmlerini izledikten sonra CREED filmini izlemeni tavsiye ederim. Hatta bana kalsa 4 filmi izlemişken tüm Rocky serisini izle derim :red: Ama yine de 4 filmi izlemem lan dersen Osman Uzdu'nun spoiler olarak verdiği bilgileri bilmen de yeterli.

Bir süre önce Rocky efsanesinin varoluşu ile ilgili bir konu açmıştım. Bir göz atmanı öneririm Hayri Cund Saygı duyulacak bir başarı #Respect :ka19: https://www.gscimbom.com/forum/f65-...anesinin-varolus-hikayesi-119776/#post7484735

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt