Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milyon Dolarlık Bebek'i kadınların dövüştürülmesine karşı olduğum için yazmadım. Kadınlar narindir, olmaları gereken yerler başka yerlerdir :red:

Ama güzel film olduğu bir gerçek tabiki.

Ondan sordum zaten, merak ettim fikrini. Aynı fikirdeyim reyisim.

varsa önerilerin listele yarın bazar ful film indiriyim. 1 haftadır motor siklet günlükleri açık gelip gidip 10ar dakika izleyebiliyorum. bitiremedim bi türlü

varsa önerilerin listele yarın bazar ful film indiriyim. 1 haftadır motor siklet günlükleri açık gelip gidip 10ar dakika izleyebiliyorum. bitiremedim bi türlü
Sana onerebilecegim kiymette film aklıma gelmiyor rys. Zaten alayini izlemissindir.

Sana onerebilecegim kiymette film aklıma gelmiyor rys. Zaten alayini izlemissindir.

eski filmlere ve iskandinav sinemasına akalım diyorum iyice Muratcım;

genede o noktaya varmadan şöyle bir yol haritası çizdim(buldum) üzerinde düşün fikirlerini bana beyan et

zrl4X7.jpg

eski filmlere ve iskandinav sinemasına akalım diyorum iyice Muratcım;

genede o noktaya varmadan şöyle bir yol haritası çizdim(buldum) üzerinde düşün fikirlerini bana beyan et

zrl4X7.jpg
Telden pek secemiyom ama 12 nolu otoban baya kafa aciciymis. Gerçi izlemissindir hepsini. In Brugge gözüme çarptı baya gulmustum o filmde.

Neden filmleri rahat bir şekilde indiremiyorum. Rahat bir video indirme programı yok mudur.? İnternet Download Manager hariç tabi bu konuda.

Suan stf yi izliyorum, sigara molasi verdim. Artik aliskanlik oldu film izlemeden uyuyamiyorum :D

Beğenmişsindir diye tahmin ediyorum,gayet orjinal bir yapım.O herifin hayalleri aynı benimkiler la, almak istediği gitar falan ahahaha

Ben de 90'lara sardım bu sıralar(Şaşırdık mı ? Hayır :D ) Şöyle aile,romantik,dram ortaya karışık olsun diye film arıyorum izlemediklerimden. Meg Ryan'dan nefret ediyorum,istisnasız 10 filmin 8'inde oynamış bağyan :D Demin son bir şans verip bakayım dedim kankası Tom Hanks ile birlikte oynadıkları filme. Yanıma kahve ve portakallı çörek aldım :D Yok gitmedi arkadaş,1 saatimi aldı bu belalı ikili. Ağlak ağlak klişe saçma sapan bir filmdi.Zekama ayıp etmeyeyim dedim :D Kapattım,yeni arayışlara girdim umarım 4 yapmam saati yine :D

Son düzenleme:
Beğenmişsindir diye tahmin ediyorum,gayet orjinal bir yapım.O herifin hayalleri aynı benimkiler la, almak istediği gitar falan ahahaha

Ben de 90'lara sardım bu sıralar(Şaşırdık mı ? Hayır :D ) Şöyle aile,romantik,dram ortaya karışık olsun diye film arıyorum izlemediklerimden. Meg Ryan'dan nefret ediyorum,istisnasız 10 filmin 8'inde oynamış bağyan :D Demin son bir şans verip bakayım dedim kankası Tom Hanks ile birlikte oynadıkları filme. Yanıma kahve ve portakallı çörek aldım :D Yok gitmedi arkadaş,1 saatimi aldı bu belalı ikili. Ağlak ağlak klişe saçma sapan bir filmdi.Zekama ayıp etmeyeyim dedim :D Kapattım,yeni arayışlara girdim umarım 4 yapmam saati yine :D

10 numero filmdi, şimdiye ne kadar neden izlemediysem :D

Puanım 8.1/10

Meg Ryan'ı bende sevmem, çok itici bir bağyan :D Eğer önceki sayfalarda yazdığım Dyatlov konulu filmi izlemediysen tavsiye ederim, fena değil.

Eğer önceki sayfalarda yazdığım Dyatlov konulu filmi izlemediysen tavsiye ederim, fena değil.
Ben dün izledim bu filmi. Fena değildi ama bence çerezlik bir film olmuş. İzlenmesine izleniyor ama zaman zaman oyunculuklar olumsuz anlamda göze batabiliyor. Aslında bu konudan çok daha iyi bir yapım çıkabilirmiş. Konu müsaitti bence.

Ben dün izledim bu filmi. Fena değildi ama bence çerezlik bir film olmuş. İzlenmesine izleniyor ama zaman zaman oyunculuklar olumsuz anlamda göze batabiliyor. Aslında bu konudan çok daha iyi bir yapım çıkabilirmiş. Konu müsaitti bence.

Düşük bütçeli film, o kadar kusurunun olması normal. Sıradan bir film tabi.

Güzele benziyor, fragmanına baktım ilgimi çekti. Senin yorumun nedir Osman:) O na göre indereyim filmi.
Hacim cok begeneni var ama 1 haftadir bende acik kaldi zor bitirdim. Che ye merakin varsa doktorluk ozelliginin anlatildigi gunleri gormek istersen izle yoksa bi sure ertele derim.

Predestination

Sağlam ve ilginç film

Vicious circle ile dolu bir film. Bu kadar iyi hikayesi olan filmler eskisi gibi çekilmiyor

8/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt