- 26 Kasım 2012
- 185.636
- 258.435
- 5.998
fena bir siteyi andirmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fena bir siteyi andirmadi
10 numero filmdi, şimdiye ne kadar neden izlemediysem![]()
Puanım 8.1/10
Meg Ryan'ı bende sevmem, çok itici bir bağyanEğer önceki sayfalarda yazdığım Dyatlov konulu filmi izlemediysen tavsiye ederim, fena değil.
Bu ikinci paylaşasım burada, ama beni en çok etkileyen sahnesi ve muhtemelen birçok kişiyi de :
https://www.youtube.com/watch?v=6h6Mb7zrXx0
Burada adam bir nevi kendi iç savaşının galibi oluyor. Mesleğinin ve yaşamının onu çerçevelettiği sınırları kırıyor
Dyatlov Geçidi olayı ile alakalıysa bakarım. Bugün lokumları da götürdüm zaten paylaşımlarım olacak![]()
![]()
https://www.imdb.com/title/tt0072890/
müthis filmdi yav, 2 saat su gibi akti. adam bosuna büyük oyuncu degilmis.
-gitmek istedigin bir ülke var mi sal?
-wyoming
-yok, orasi ülke degil sal
ulan sal

Al Pacino'nun 70'ler ve 80'lerin ilk yarısı filmleri bambaşka. Bankalara başka bir gözle bakmamı sağlamıştı bu filmSaygı duydurttu
Gerçek bir olaydan esinlenme zaten. En sevdiğim Al Pacino filmlerinde ilk 3'e oynar
![]()
Şu filmi de tekme tokat tavsiye ederim. Hukuk düzeni ve avukatlık mesleği ile alakalı çok ince göndermeler bulunabilir :
![]()
Arada kafanı şu başlıktan çıkar.![]()
Arada kafanı şu başlıktan çıkar.![]()
Öyle deme ağabey.
Ayberk ağabeyim bu başlıktan çıkarsa kim bize film tavsiye edecek.![]()
Öyle deme ağabey.
Ayberk ağabeyim bu başlıktan çıkarsa kim bize film tavsiye edecek.![]()
Kwai Köprüsü paylaşımları yapsak kendi çıkmaz Ozan ağabeyin![]()
![]()
Sömürün beni![]()
Bu arada dışavurumcu sanatsallığın bir gereği olarak sinemada yaratılan neo-realist akımların.....![]()
Esasen ben öneririm ama Ayberk yüzünden öneremiyorum. Çünkü bu kerkenezin önerdiği filmler genelde benim de çok sevdiğim filmler oluyorTam bir baş belası. Neyse heybemde ondan gizlediğim filmler var. Beyefendinin atımlık kurşunu tükenince çıkaracağım ortaya
İşin latifesi bir yana iyi lokum hangisidir ve hangi filmler izlenmelidir konusunda bu adama güvenebilirsiniz. Diğer konularda garanti veremem ama
![]()
Hay ''Kwai Köprüsü'' kadar taş düşsün başınaFilm listemi çatır çutur sömürürken öyle demiyordun ama
![]()
2 gündür kafam bozuldu bir ara anlatırım,bugün lokuma verdim kendimi fotoğrafları da aldım, atarım bir araOğlum senle Kwai Köprüsü izleyelim la, gözlerindeki ışığı merak ediyorum
![]()
Sendeki Dr. Arroway tutkusu ile ancak yarışır kardeşim![]()