Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6776ac_b4f2cdc6b7284a6aaf0137c900c0354d.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0072890/

müthis filmdi yav, 2 saat su gibi akti. adam bosuna büyük oyuncu degilmis.

-gitmek istedigin bir ülke var mi sal?
-wyoming
-yok, orasi ülke degil sal

ulan sal:D

10 numero filmdi, şimdiye ne kadar neden izlemediysem :D

Puanım 8.1/10

Meg Ryan'ı bende sevmem, çok itici bir bağyan :D Eğer önceki sayfalarda yazdığım Dyatlov konulu filmi izlemediysen tavsiye ederim, fena değil.

Bu ikinci paylaşasım burada, ama beni en çok etkileyen sahnesi ve muhtemelen birçok kişiyi de :

https://www.youtube.com/watch?v=6h6Mb7zrXx0

Burada adam bir nevi kendi iç savaşının galibi oluyor. Mesleğinin ve yaşamının onu çerçevelettiği sınırları kırıyor :)

Dyatlov Geçidi olayı ile alakalıysa bakarım. Bugün lokumları da götürdüm zaten paylaşımlarım olacak :D

Bu ikinci paylaşasım burada, ama beni en çok etkileyen sahnesi ve muhtemelen birçok kişiyi de :

https://www.youtube.com/watch?v=6h6Mb7zrXx0

Burada adam bir nevi kendi iç savaşının galibi oluyor. Mesleğinin ve yaşamının onu çerçevelettiği sınırları kırıyor :)

Dyatlov Geçidi olayı ile alakalıysa bakarım. Bugün lokumları da götürdüm zaten paylaşımlarım olacak :D

Yüksek beklenti içinde izlememen yararına olacaktır. :D

6776ac_b4f2cdc6b7284a6aaf0137c900c0354d.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0072890/

müthis filmdi yav, 2 saat su gibi akti. adam bosuna büyük oyuncu degilmis.

-gitmek istedigin bir ülke var mi sal?
-wyoming
-yok, orasi ülke degil sal

ulan sal:D

Al Pacino'nun 70'ler ve 80'lerin ilk yarısı filmleri bambaşka. Bankalara başka bir gözle bakmamı sağlamıştı bu film :D Saygı duydurttu :D Gerçek bir olaydan esinlenme zaten. En sevdiğim Al Pacino filmlerinde ilk 3'e oynar :D

Şu filmi de tekme tokat tavsiye ederim. Hukuk düzeni ve avukatlık mesleği ile alakalı çok ince göndermeler bulunabilir :

Son düzenleme:
Al Pacino'nun 70'ler ve 80'lerin ilk yarısı filmleri bambaşka. Bankalara başka bir gözle bakmamı sağlamıştı bu film :D Saygı duydurttu :D Gerçek bir olaydan esinlenme zaten. En sevdiğim Al Pacino filmlerinde ilk 3'e oynar :D

Şu filmi de tekme tokat tavsiye ederim. Hukuk düzeni ve avukatlık mesleği ile alakalı çok ince göndermeler bulunabilir :

Arada kafanı şu başlıktan çıkar. :D

Öyle deme ağabey.

Ayberk ağabeyim bu başlıktan çıkarsa kim bize film tavsiye edecek. :D

Kwai Köprüsü paylaşımları yapsak kendi çıkmaz Ozan ağabeyin :D :D

Sömürün beni :D

Bu arada dışavurumcu sanatsallığın bir gereği olarak sinemada yaratılan neo-realist akımların.....:D

Teşekkür ederim Osmancığım, çok makbule geçti. Yarın ilk işim bunu kurmak olacaktır.

The martian oscar adayı bilim kurgu filmi ben çok beğendim

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle deme ağabey.

Ayberk ağabeyim bu başlıktan çıkarsa kim bize film tavsiye edecek. :D

Esasen ben öneririm ama Ayberk yüzünden öneremiyorum. Çünkü bu kerkenezin önerdiği filmler genelde benim de çok sevdiğim filmler oluyor :D Tam bir baş belası. Neyse heybemde ondan gizlediğim filmler var. Beyefendinin atımlık kurşunu tükenince çıkaracağım ortaya :D İşin latifesi bir yana iyi lokum hangisidir ve hangi filmler izlenmelidir konusunda bu adama güvenebilirsiniz. Diğer konularda garanti veremem ama :D

Kwai Köprüsü paylaşımları yapsak kendi çıkmaz Ozan ağabeyin :D :D

Sömürün beni :D

Bu arada dışavurumcu sanatsallığın bir gereği olarak sinemada yaratılan neo-realist akımların.....:D

Hay ''Kwai Köprüsü'' kadar taş düşsün başına :D Film listemi çatır çutur sömürürken öyle demiyordun ama :D

Esasen ben öneririm ama Ayberk yüzünden öneremiyorum. Çünkü bu kerkenezin önerdiği filmler genelde benim de çok sevdiğim filmler oluyor :D Tam bir baş belası. Neyse heybemde ondan gizlediğim filmler var. Beyefendinin atımlık kurşunu tükenince çıkaracağım ortaya :D İşin latifesi bir yana iyi lokum hangisidir ve hangi filmler izlenmelidir konusunda bu adama güvenebilirsiniz. Diğer konularda garanti veremem ama :D

O zaman artık seni de takipliyorum ağabeyim. :D

Hay ''Kwai Köprüsü'' kadar taş düşsün başına :D Film listemi çatır çutur sömürürken öyle demiyordun ama :D

2 gündür kafam bozuldu bir ara anlatırım,bugün lokuma verdim kendimi fotoğrafları da aldım, atarım bir ara :D Oğlum senle Kwai Köprüsü izleyelim la, gözlerindeki ışığı merak ediyorum :D

2 gündür kafam bozuldu bir ara anlatırım,bugün lokuma verdim kendimi fotoğrafları da aldım, atarım bir ara :D Oğlum senle Kwai Köprüsü izleyelim la, gözlerindeki ışığı merak ediyorum :D

Sendeki Dr. Arroway tutkusu ile ancak yarışır kardeşim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt