Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the heart of the sea

he.jpg

Denizin Ortasında (2015) - Sinemalar.co

Osmancım şu izlediğin filmlere iki satır birşey yazar mısın ? :)

Beğenip beğenmediğini anlayamıyoruz

Unfriend filminin allah belasini versin adamlarin amaci sadece su videolarda biden bagirip korkutan yaratiklar gibi tum film boyunca milleti ziplatmak sacma sapan sahnelerde. Cok sinir bozucu igrenc bi film. Gitmeyin gideni dövün

~tap

Unfriend filminin allah belasini versin adamlarin amaci sadece su videolarda biden bagirip korkutan yaratiklar gibi tum film boyunca milleti ziplatmak sacma sapan sahnelerde. Cok sinir bozucu igrenc bi film. Gitmeyin gideni dövün

~tap

Bir dahasinda manitayla Pirates'e git

Garanti eğlence

Unfriendi burada övüyorlardı halbuki.

Osmancım şu izlediğin filmlere iki satır birşey yazar mısın ? :)

Beğenip beğenmediğini anlayamıyoruz

beğenmediğime beğenmedim yazyırum yav :d
o alttaki link aslında dahafazla yorumlara bakın diye sadece benim yorumum olunca beğenmeyebilirsiniz filmi.

The prestige izlememis insan yorumu.

:asd: :asd: :asd:

birlikte çok tatlısınız

:asd: :asd: :asd:

Son düzenleme:
Prisoners'deki oynadigi rol The Prestigedeki rolündan daha iyiydi çaylak kekom

Black Sea: ,film sonlarıyla kurtardı. öncesi oldukça sıkıcıydı. gerçi denizcilikle, hatta denizaltıyla ilgili terimleri bilmediğimizden dolayı sıkıcı gelmiş de olabilir. ama son yarım saati falan gayet güzeldi. finalini de beğendim.

Antibodies-1303652411.jpg

Uzun ve ağır ilereyen bir film olmasına rağmen devamlı merak uyandırıyor...2 saatin hangi ara bittiğini anlamadım.. sapık bir katilin yakalandıktan sonra verdiği ifadelerle cinayetlerini aydınlatmaya çalışıyorlar ama katilimizin çok zeki olması polisleri yer yer zrolayacak.. 7.5/10

the_revenant_trailer_alexa_65_footage.png

Bu aksam sinemada izledim.Müthiş bir flim olmuş.Leo oscarı almalı inanılmaz oynamış.Flimdeki ayı sahnesinde nefesim kesildi bir ara.2.yarısı durağan geçti ama hiç sıkmadı.Kamera çekimleri çok iyiydi.Evde izlememiştim bilerek 1 ay önce.Doğru kararı vermişim.

das_boot03.jpg

Das Boot. 1981 yapımı.

Film gibi film izlemek istiyorsanız izleyin. Hayatımda izlediğim en güzel 2. dünya savaşı filmlerinden. Duyguları bu kadar güzel aktaran nadir film vardır, ordaymış gibi hissediyorsunuz filmi izlerken.

Le bateau (1981) - IMD

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt