Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danish Girl (2015) - IMD

Yaşanmış bir olay olduğundan konusuna birşey demiyorum, tarihteki ilk cinsiyet değiştirme ameliyatını anlatıyor. Herşey bir yana Eddie Redmayne kadın rolünü çok başarılı yapmış, bayağı da güzel olmuş hani :D ama ben Alicia Vikander'i çok beğendim. Harika oynadı ödül alabilir. Birde Amber Heard renk kattı ama çok az görünüyor.

Eddie iyi rol yapmış ama film kalite açısından çok iyi değildi o yüzden oscar büyük ihtimal Leo ya gider.

İzleyin ama tavsiye ederim.

Dedemin Fişi

Fena değildi, güldürdüğü sahne fazlaydı. İzlenir.

iftarlik-gazoz-afis-poster.jpg

Cem yılmaz oynuyor olmasına rağmen korka korka gittim filme. Acaba güzel mi, zamanıma ve parama yazık olur mu gibi sorular vardı kafamda ama hiç gerek yokmuş bunlara. Film çok sıcak, çok güzel, eğlenceli, samimi. sonları ise bir o kadar duygusal. son zamanlarda izlediğim en güzel Türk filmi..

kqhkvpdj8mnz.jpg

1944 Imdb 7.3 Year 2015

Başrolü olmayan bir film.Oyunculuklar iyi konu güzel ve sonuda iyi bağlanmış.Güzel bir dram kesinlikle tavsiye ederim.

Güzel bir aşk hikayesi.. farklı bir senaryo. Hint filmi sevenler bunu da sevecektir..

p179914_d_v7_aa.jpg

Guzaarish%20-Front%20Cover.jpg

Hemen her konuya değinen bollywood sineması ötenaziyi de boş geçmemiş ve kendi tarzlarında güzel bir film çıkarmışlar. içimdeki deniz'den esinlenilmiş sanırım

field of dream

field_of_dreams.jpg

Eleştirmenlerin ve izleyicilerin bu kategoride benzersiz olarak tanımladığı Düşler Tarlası, rüyaların gerçekleşebileceğine inanan herkes için.
Lowalı çiftçi Ray Kinsella (Kevin Costner) gaipten gelen bu sözcüklerin büyüsüne kapılarak hep inandığı bir rüyanın peşinden gitmeye karar verir.Karısı Annie'nin de (Amy Madigan) desteğiyle Ray, tarlasını rüyalarını gerçekleştireceği şekilde yeniden inşa etmeye başlar.
sinemalar.com

D?şler Tarlası (1989) - Sinemalar.co

field of dream

field_of_dreams.jpg

Eleştirmenlerin ve izleyicilerin bu kategoride benzersiz olarak tanımladığı Düşler Tarlası, rüyaların gerçekleşebileceğine inanan herkes için.
Lowalı çiftçi Ray Kinsella (Kevin Costner) gaipten gelen bu sözcüklerin büyüsüne kapılarak hep inandığı bir rüyanın peşinden gitmeye karar verir.Karısı Annie'nin de (Amy Madigan) desteğiyle Ray, tarlasını rüyalarını gerçekleştireceği şekilde yeniden inşa etmeye başlar.
sinemalar.com

D�şler Tarlası (1989) - Sinemalar.co
Tam huzurluk film. Üstüne Bull Durham iyi gider...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt