Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süpriz yumurtası olmuş bu yılın . izleyenler çok övüyor dün izleyecektim kevin costnerın herhangi bi filmini izlemeyi tercihettim.sen izle iyiyse ona göre bende izlerim
yoksa yok.
![]()
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ilk bölümleri aşırı derecede rahatsız edici. İnsan vicdanen ve ruhen ziyadesiyle daralıyor ve "acaba ben bu filmin sonunu getirebilir miyim ?" diye düşünüyor lakin ileri aşamada film bambaşka bir boyut kazanıyor ve gerçekten izleyeni içine alıyor.
Konusuna gelirsek;
İspanya'da ünlü bir kadın olan Anna Fritz, genç yaşta ölüyor ve bir hastanenin morguna kaldırılıyor. Morg görevlisi genç, iki arkadaşına Anna Fritz'in ölüsünü göstermek için onları morga sokuyor ancak bu iki arkadaştan biri, Anna Fritz'in cesediyle ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Bu sapkın fikir, bu üç kişi ve Anna Fritz arasında işi tehlikeli bir noktaya sürüklüyor.
Ben ciddi manada bazı kısımlarını nefes almadan seyrettim. Gerilimi çok iyi vermişler.
10 üzerinden 7.
FRAGMAN :
The Corpse of Anna Fritz Official Trailer (2015) - Thriller Movie HD - YouTub
The Man With One Red Shoe
![]()
Kırmızı Pabu?lu Adam (1985) - Sinemalar.co
--------------------------------------------------------------------------------
the war (1994)
![]()
Savaş (1994) - Sinemalar.co
Elijah Wood'a bak :asd22:
forever young da da oynamış çocuğun oyunculuğu cidden iyiymiş. hani durduk yere birden bitmemiş. bukadar yetenekli olduğunu bilmiyordum.
İzlemedim izlerim birara
Ben o arkadaşın Wilfred diye bir dizisini izledim.Belkide dünyanın en saçma konusuna sahip ama birşekilde izletiyordu.O diziden sonra saygım arttı ona
Hahaha köpekle konusuyordu o dizi mi?![]()