Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Watch-Solace-2016-Movie-Free.jpg

Güzel bir gizem/suç/dram filmi. IMDb yine haksızlık etmiş 6.5 vermekle.

8/10

Meru
Biyografi belgesel filmi
Etkilendim filmden tavsiye edilir

Spotlight
Konusu filmden daha onemliydi

Kaplan ve ejderha 2
Ucmasalar iyi ama martial arts lara ilgim olmasindan dolayi skilmadim.

Revenant
Kucuk ekran filmi degil

Cindrella Man
Hep unuttugum filmlerden di
Beni fazla etkilmedi acikcasi,ayni kategoriden Creed se bana rocky abimizden dolayi daha sevimli geldi,ama cindrella man daha film tadinda

Joy
Film super,ama bir seyler eksik bence kopuk islenmis geldi

.....
Bayadir film izlemiyordum
1 haftadir her yerim film doldu

hostia puta!!!

Le pont des espions (215) - IMDb

Mükemmel değildi ama bence başarılı bir film olmuş. Bu tarz filmleri severim, savaş görüntülerinden çok soğuk savaşlardaki akıl oyunları her zaman zevkli olur. Tom Hanks oyunculuğunu göstermiş, gayet iyiydi. Aldığı süre kısa olmasına rağmen Mark Rylance diye bir adam varmış dedirten performansı vardı. Filmdeki aşırı sahnelerden biri Amerikan'ın Sovyet Rusya ajanına davranışı ile Rusların Amerikan pilotuna tavrı doğal olarak filmin yapımcısından dolayı farklı yorum olmuş.

İzlemek lazım..

02406e73c29df29b8cf69fa141469ee9.jpg

Uzun zamandır böyle derin ve metaforlar ile düşünceye sevkeden bir film izlememiştim.Açıkçası çok hoşuma gitti. Başrollerdeki Jake Gyllenhaal(ayrı parantez açmak lazım) ve hanımların güzellikleri de filme gerçekten ayrı bir hava katmış. Şiddetle tavsiye ederim.

9.5/10
Tür:Gizem

images

Yazar Edgar Allan Poe'nin yaşamından gizem dolu bir kesit. John Cusack rolünün hakkını vermişken, Alice Eve güzelliğiyle göz dolduruyor :)

7.5/10

rM9L7z.jpg

Televizyonda zapping yaparken Moviemax Action kanalında Joy Ride filmine rastladım. Filmi 2-3 kere izlemişimdir, en son 4 yıl önce izlemiştim. Yine aynı heyecanla izledim, Paul Walker'ın oyunculuğu da genç olmasına rağmen çok iyi. İzlemeyenler varsa izlemelerini öneriyorum.​

the-girl-next-door-2007.31013.jpg

Diyecek tek bir kelime bulamıyorum. Olayın gerçek bir yaşanmışlık olması beni derinden etkiledi. Hassas olanların izlememesini tavsiye ederim şayet kaldırılabilecek bir film değil kolay kolay. İnsanlığın bu derece alçalabileceğini düşünmemiştim. Kanım dondu elim ayağım boşaldı resmen. İçime oturdu.

Filmdeki şerefsiz yaratığın aslı, filmde öldürülen kadın Ruth gerçekte ölmemiş,ilk önce müebbet hapis cezası almışken 20 yıl sonra şartlı tahliye ile salıverilmiş.
Gerçek hikayede filmden farklı olarak;

Herhangi bir tecavüz olmamış; zira Sylvia (filmdeki ismiyle Meg) kirli olarak lanse edilmiştir. ancak kola kutusu vajinasına sokulmuştur.

Sylvia öldüğünde vücudunda 100lerce sigara izi bulunmuş. vücuduna "i'm a prostitute and proud of it!" sözleri kazınmış.

Sylvia'ya zorla dışkıları içirilmiş / yedirilmiştir.The Murder Of Sylvia Likens

Daha fazla bilgi için : Sylvia Likens - Wikipedia, the free encyclopedia

Son düzenleme:
Kolpaçino 3 vasat olmuş. 5 yıldır beklenilen film böyle olmamalıydı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Me and Earl and the Dying Girl (2015)

7,5/10

Solace (2015)

7/10

Everest (2015)

7/10

hepsi güzeldi vakit geçirmelik. Muhteşem diyebileceğim yok , işlenişler hafif daha iyi olsa daha güzel olabilirlerdi..

Son düzenleme:
week1.jpg

1980-90'larda çekilen çok güzel yapımlardan bir tanesi.Zengin ve usta oyuncu kadrosu da kendini gösteriyor zaten. Aksiyon 1 dakika bile durmuyor.Filmdeki gizem unsuru finale kadar kendisini koruyor.Çok beğendim.

9/10

CSVvt4FUsAAVRyi.jpg

Ali Baba et les 7 nains (215) - IMDb

Hikaye çok çabuk sonuçlanıyor. Giriş var, çok kısa bir gelişme kısmı var, filmin yarısından sonrası tamamen sonuç kısmı.

Yer yer güldürdü tabi. Ama tam olmamış. Birşeyler eksik yani.

Puanım: 6.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt