Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zla_migliore_offerta_ver2_xlg1.jpg

Çok ilginç bir yapım.Oyunculuklar,müzik ve kurgu çok güzel.Yaşama dair herşeye karşı hazırlı olmaktayı iyi kotarmış film.Yavaş ilerliyor gibi hissedebilirsiniz ama film sizi sıkmamayı başarıyor.Sonunda da bi "hadi lan" diyosunuz :)

8.5/10

uzun zamandır buraya yazmıyordum. bu süre içinde bir sürü film de izledim ama hepsini yazıp yorumlamama gerek yok. ancak şu filmi kesinlikle buraya ekleyip tavsiye etmek için girdim. güney kore sinemasının dram filmlerinde çok başarılı olduğu biliniyor zaten. bu film de dram türü filmlerde en tepeye konacak filmler arasına girmiştir benim için. bitirdi beni resmen. tavsiye ediyorum herkese.. bu aralar bir kaç dram türü film listeledim onları izliycem artık ne hale gelirim sonunda bilmiyorum :D

7-beon-bang-ui seon-mul (213) - IMDb

safe_image.php

muhteşem film. 2 sene önce izlemiştim hala aklımdadır. Bu filmi izlerken bir insanın gözyaşı dökmemesi , en azından gözlerinin dolmaması imkansıza yakındır..

Son düzenleme:
Philadelphia

Güzel film.

Malum karakterin erkek arkadaşı Antonio Banderas olduğunu fark edene kadar biraz sürdü

7.5/10 + 1 bonus puan*

*filmin başlangıcında çalınan şarkı için.

Spare_Parts_main_e1430832094156.jpg

Spare Parts (2015)

7,5/10

Amerika'da kaçak yaşayan 4 lise öğrencisinin kısıtlı imkanlarla robotik yarışmasına katılma hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlamadır. Özellikle türü sevdalılarına tavsiye edilir..
[h=3][/h]

zla_migliore_offerta_ver2_xlg1.jpg

Çok ilginç bir yapım.Oyunculuklar,müzik ve kurgu çok güzel.Yaşama dair herşeye karşı hazırlı olmaktayı iyi kotarmış film.Yavaş ilerliyor gibi hissedebilirsiniz ama film sizi sıkmamayı başarıyor.Sonunda da bi "hadi lan" diyosunuz :)

8.5/10

Güzeldi tşk öneri için

dead-end-2003-izle.jpg

Çıtır çerez ve sonunu iyi bağladıklarını düşündüğüm korku/gerilim filmi :) Daha önce bu tarz izlediyseniz sonunu tahmin edebilirsiniz ama yinede filmin güzelliğine gölge düşürmüyor. 1 saat 20 dk aynı zamanda sıkmadan bitiriyor.

7.2/10

Creed (2015) 7/10

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) 7/10

Knight of Cups (2015) 1/10

bahane arıyordum zaten puanı görünce hemen sildim iyi oldu.

bu arada hala spoiler yememiş izleme isteği olanlar varsa star wars düşmüş bilgilerine.

icim bayildi yahu. ortada ne bir hikaye ne de adam akilli diyalog var. sabit durmayan saga sola ucan bir kamera var, arada bir de alakasiz monologlar dinliyoruz. kendine eziyet etmek istemiyorsan izleme bencede.
bu yillik sanatsal film kotami daha simdiden doldurdum diyebilirim:D o derece "doyurucu" bir yapimdi.

çocuklara cinsel tacizler gündemdeyken izlenebilir.

CdinMSFVIAEOSWJ.jpg

iXQzRVpoqSSc3iChUnf3N6EnLMo.jpg

Resimden de anlaşılacağı gibi güzel ve underrated bir korku/gerilim filmi.Sonunda da şaşırtmayı başarmış yönetmen.

7/10

Köksüz

Sevişme sahneleri dışında izlenecek pek birşey yok,zaten sonuda birşeye bağlanmıyor seyirciye bırakılmış

Klasik türk filmi izlemesenizde olur

Şu an Kanal D'de "Kar Fırtınası" diye bir film var. Sanırım dünyanın en kötü filmi. Efektler ve oyunculuklar berbat.

559060.jpg

DeadPool Imdb 8,4 Year 2016

Puanını dibine kadar hakeden bir film olmuş son zamanlarda izlediğim en hareketli ve hipnotize edici filmi.

Ryan Reynolds artık bu işi aşmış.

160344188_0c64f1.jpg

Yine Psikoloji/Gizem severler için güzel bir film. Konusu oldukça farklı. Çançinçon filmlerine karşı mesafeliydim ama izlenmeli.

imdB: 8.4

Buradan tafsiye sonucu izledim filmi fakat aynı filmi izlememişim.Bunuda ta filmin bittiğinde öğrendim.
Amerikalılar bu filme benzer aynı senaryoda bir film yapmış kaza ara filmin çakmasını izlemiş oldum :)
Filmin afişinde çinliler vardı halbuki çinliler hiç yokmuş diyede söylenmiştim filmi izlerken.
Oysaki durum başkaymış :)
21061880_2013112816124898.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt