Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlediğim film: Predestination
Görüşüm: İyi film
Önerim: İzleyin

arsvFilm_UuURieWtjMZuTGxPcTCYQZXPTFToXLWo.jpg

Kader (2006) - IMDb

Saf, temiz, babasının sözünden çıkmayan düzgün bir adamın karşılıksız, tek taraflı bir aşkın peşine düşmesini ve bir kadının onun hayatını nasıl değiştirdiğini anlatan üzücü film. Filmi Zeki Demirkubuz yazıp yönetti. IMDb'den de 8.0/10 puan almış. Aynı zamanda Altın Portakal ve Altın Lale ödüllerinde "En iyi film" ödüllerini kazanmıştır. Gerçekten de hakediyor bence. Herşey çok güzel. Senaryo, oyunculuklar vs ama çekimler biraz vasat kalmış sanki. Ama o kadar kusur kadı kızında da olur. Filmin (+) yönleri o (-) tarafı da siliyor zaten. Filmi genel anlamda başarılı buldum. İzlemenizi tavsiye ederim.

Puanım: 8.5/10 :ka21:

Gökhanım bir de Masumiyet'i izle eğer seyretmediysen. Onu daha çok beğenirsin. Kader filmi Masumiyet'in spin-off'u.

Tesis-1996.jpg

Gizemini filmin sonuna kadar hissetiren bir film. Çok başarılı buldum.1996 yapımı ve şu anki benzer daldaki Hollywood filmlerine taş çıkartır. Suç ve gizemin iç içe olduğu filmleri seviyorsanız kaçırmayın bence tavsiyedir.

8/10

stNqjCOX.png
Hasan Karacadağın son filmi.. Cinli korku filmlerine yeni bir bakış açısı kazandırmış.. O Klasik köy hocası , birbirine yapılan kara büyü olaylarını aşmış..Tarikat-Babil cinleri vs. açıkçası benim ilgimi çekti..Cin konusuna bir de Hristiyanlık açısından bir bakış getirmiş..Bu arada oyuncu kadrosuna bakmamıştım Michael madseni görünce ağzım açık kaldı..adam daha yeni hateful eightte baş karakterlerden birini oynadı böyle bir adamı oynatmak büyük başarı..Kenan Ece dışındaki oyuncuların tümü yabancıydı.. Filmin eksi yanı giriş kısmının çok uzun tutulması artık ne olacaksa olsun diye vızırdamaya başladım..
Puanım 7/10

Sonsuzluk Teorisi

Ramanujanın hayatını anlatıyordu güzel film beğendim

Sent from my iPhone using Tapatalk

L.A. Confidential

Son dakikasına kadar heyecanlıydı. Russell Crowe gerçekten müthiş aktör.

8/10

Walking deaddd walking dead .. Rick REis Daryl

David Gale'i izledim de daha 30. dakikadan sonu bas bas bagiriyor yaw. O zamana kadar olayi hala anlayamadiysaniz karinin hasta oldugunun aciklandigi anda jetonunuz dusmus olmali. Sonrasini bitse de gitsek modunda izliyorsunuz. O yuzden biraz caciksi bir film.

NuQgo.jpg

Marjinal 1 distopya yapımı. Kategorizasyon olarak komedi diye sınıflandırılmış olması da oldukça garip.Sanatsal ve düşünsel yönü oldukça hoşuma gitti.Colin Farell'in oyunculuğu her zamanki gibi iyi.

7.5/10

Filmden sonra ayrıca filmin sitesindeki " The Lobster | In Theaters May 13 " konuya uygun kendini test etme fikri de çok hoş olmuş :)

kvinden_i_buret_ver6_xlg.jpg

Kvinden I Buret / Danimarka filmi. *Kafesteki kadın olarak çevrilmiş.

Klasik polisiye senaryonun üstüne çıkıp güzel bir finalle bağlanmış olan film,başlarda tutuk başlasa da ortalarından itibaren içine çekme konusunda başarılı. Ayrıca iskandinav ülkelerinin kasveti filmi daha etkileyici kılmış.Karakterlerin role uyumu bazında da başarılı buldum (1-2 şey dışında) Bu tarz filmleri seviyorsanız gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz.

8/10 , Suç-Gizem-Dram

Hateful Eight
2 saat 50 dakika çok uzundu atlatarak izledim ama genede iyiydi bence.
7/10

The-hateful-eight.png

David Gale'i izledim de daha 30. dakikadan sonu bas bas bagiriyor yaw. O zamana kadar olayi hala anlayamadiysaniz karinin hasta oldugunun aciklandigi anda jetonunuz dusmus olmali. Sonrasini bitse de gitsek modunda izliyorsunuz. O yuzden biraz caciksi bir film.

Zaten bu tip filmlerin efsane olma nedeni yapım tarihleri. Bizler artık ,zleye izleye ters köşe filmlerin aşinası olduk bu film 2003Te vizyona girmiş o dönemde bomba etkisi yatamıştır muhtemelen..Ben de hemen anladım sonunu ama yine de iyi filmdi

the-stoning-of-soraya-m.18228.jpg

Çok fena koydu be. Boğazıma oturmuş bir yumru gibiydi. Hüngür hüngür ağlattı. O malum sahne çok etkiliyor insanı. Ve her şeyden önce bu filmin gerçekliği insanı rahatsız ediyor. :( 9/10

“Bunu nasıl yapabilirsiniz? Sizler benim dostum, arkadaşlarımsınız. Birlikte aynı sofraya oturduk, aynı yemekten yedik. Sen benim babamdın, sizler benim oğullarımdınız, sen benim kocamdın! Bunu bana nasıl yapabildiniz? Bunu herhangi bir insana nasıl yapabiliyorsunuz?”

220px-The_Witch_poster.png

The Witch (215) - IMDb

baya saglamdi. korku filmi demek pek dogru olmaz ama. 1600'lü yillarin amerikasinda kaldiklari koloniden ayrilip tek baslarina yasayan bir aileyi konu aliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt