Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan mi? hiç yakıştıramadım adminim.
Hoşgeldiniz sn hanfendi. Ben Danyal.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

angel_a.jpg

Her dakikasından bir şeyler çıkarabileceğiniz, kısa ama öz harika bir film. Andre karakterini çok tatlı oynamış Jamel :)
SA.

Beyler sohbet odasına cevirmeyelim lütfen burayı
Eger muhabbet edecekseniz sohbet başlığına davet edeyim sizleri.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptiginiz hayvanlikla hanimefendiyi kacirdiniz

Yapmayin böyle beyler,bu kadar da yokluk olmaz ki cikin sokaga elbet bulursunuz

Youth (215) - IMDb

İki eski arkadaş olan Fred ve Mick, Alpler'e tatile çıkmışlardır. Besteci ve şef Fred (Michael Caine) emekli olmuştur. Yönetmen Mick ise (Harvey Keitel) hala çalışmaktadır. Artık hayatlarının sonlarına yaklaşmış olan iki adam, otelde geçirdikleri süre boyunca etraflarındaki her şeye merak duygusuyla bakmaktadır. Mick son büyük başyapıtının senaryosu üzerinde hırsla çalışmaktadır, ancak Fred'in emeklilikten vazgeçmeye niyeti yoktur. Ancak onun kariyerine devam etmesini isteyen biri çıkacaktır.

Film daha çok diyalog ve karakterler üzerine kurulu. Belirli bir senaryo yok ve ağır işliyor. Mekanlar süperdi özellikle çekilen mekanlar için dikkat edilmiş bir havası var, ufak tefek +18 sahnelerde var. Filmi izleyince bir şekilde gençliğin kıymetini daha bi kavradım tabi herkeste aynı etkiyi bırakmayabilir:D Hoş filmdi tavsiye ederim.

8/10

the-best-of-me-izle-143.jpg

Son zamanlarda izlediğim en iyi aşk filmlerinden bir tanesiydi. Sonuna kadar keyifle ve sıkılmadan izledim. Başarılı bir film olmuş diyebilirim.

the-best-of-me-izle-143.jpg

Son zamanlarda izlediğim en iyi aşk filmlerinden bir tanesiydi. Sonuna kadar keyifle ve sıkılmadan izledim. Başarılı bir film olmuş diyebilirim.

ask filmleri seviyorsan kore sinemasina yöneleceksin haci
bu hollywoodun yaptigi filmler cok yapmacik gelir bana hep
my sassy girl veya a moment to remember gibi filmleri öneririm sana siddetle
bollywood cephesinden de barfi 3 idiots ghajini gibi yapimlari mutlaka izlemek gerekir

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt