Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon izledigim iyi fimleri yazmak isterim
eye in the sky
10 cloverfield lane
green room
everybody wants some
son of saul

eye in the sky Müslüman katledici emparyalistlerin aslında hümanistiz biz mesajı vermeye çalıştığı saçma sapan tamamen kendini aklamaya çalıştıkları bir film.. Yapım olarak değerlendirirsek kötü bir film diyemem gayet başarılı hatta ödül falan almıştı ama filmde verilen mesaj çok saçmaydı

Çok nadir film izleyen birisi olarak bu filmi yeni izledim tavsiye ederim.Bobby Fischer'ın hayat hikayesini anlatmış özellikle satranç severlere tavsiye ederim.

544727.jpg

Film güzel ama sonları kötü bana göre,Fischer'in 1972'den sonrası,Karpov maçına neden çıkmadığı,o sürede neler yaptığı daha önemli öncesinden.Oraları yazıyla geçmişler sadece.Oralar da film yapılsa daha iyi olurdu.

eye in the sky Müslüman katledici emparyalistlerin aslında hümanistiz biz mesajı vermeye çalıştığı saçma sapan tamamen kendini aklamaya çalıştıkları bir film.. Yapım olarak değerlendirirsek kötü bir film diyemem gayet başarılı hatta ödül falan almıştı ama filmde verilen mesaj çok saçmaydı

sonuc olarak sevdin mi sevmedin mi

Beyler sağlam bir film önerirmisiniz acayip sıkıldım izlicem

zodiac.jpg

Zodiac (2007) - IMDb

İzlediğimi düşündüğüm ama atladığım filmlerdin biri de Zodiac'mış :) Bugün öğrendim bunu.

Filme gelecek olursam, muazzam bir filmdi. Film gerçek bir seri katil dava dosyasından esinlenerek çekilmiş, Jake Gyllenhaal Mark Ruffalo ve Robert Downey Jr. gibi sağlam isimlerin yer aldığı gerilim gizem filmi. Oyunculuklar muhteşemdi.

Film yaklaşık 3 saat sürüyor. Film hakkındaki bazı yorumları okudum. Gereksiz uzun, durağan vb. eleştirileri okudum. Ama bir an olsun sıkılıp da ne kadar kalmış diye süresine bakmadım. Film içine çekiyor. Kopma yaşamıyorsun. Bir de hikayenin gerçek olması filmi ilgi çekici yapıyor.

İzlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir. Ama filmi izlemeden önce kesinlikle belli başlı sinema siteleri ve sözlüklerdeki yorumlara bakmayın. Biraz önce baktım, gereksiz eleştiri ve bol bol spoiler yazmışlar. Okuyup da filmin tadı kaçmasın.

Puanım: 9.0/10 :ka19:

aPY4WCXjvJsQlk6ebPvGwOhHfei.jpg

The Iceman (2012) - IMDb

Ünlü tetikçi Richard Kuklinski'nin hayatını anlatan bir film. Kuklinksi'yi Michael Shannon canlandırmış. Oyunculuğunu döktürmüş resmen. İyi bir performanstı.

Filmi başarılı buldum.

Puanım: 8.0/10 :ka19:

Maymunlar Cehennemi-1 (1968)
Osman SEDEN'in spesyal önerisidir.

izleyin izletin filmin sonunda aklınız çıkacak son sahneyi 5-6 kez tekrar izleyeceksiniz

Suspiria.jpg

Çocukken izlediydim.2. kez izledim bugün reis hatırlatınca. Zamanına göre değerlendirin yoksa beğenmezsiniz. Gerim gerim gerdiği 1 gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt