Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan amerika kahramanların savaşını izle de asıl şakayı gör.

Nedense Amerikanın bu tarz filmleri acayip derecede saçma oluyor. Bazı istisnaları hariç tutuyorum.

Şakamıydı bu film acaba , 2/10.
Net rezil.
yenilmezler-2-izle.png

tam çocuk filmi izledikten sonra oturup ağladım

İzlediğim en iyi soygun filmi izlemeyen varsa izlesin sağlam film. Belki abartı gelebilir size ama Oceans 11'den daha iyi bir soygun filmi bana göre.

021483.jpg

Benden kaynaklı olabilecek şekilde beni çok sürüklemedi içine giremedim,konu-senaryo farklıydı ama belli bi düzeyde sıkışıp kalmış gibi geldi.
Donuk karakter rolünde başarılı bi oyunculuk sunmuş jake gyllenhaal.
6/10

BigBig (1988) - IMDb

MV5BNDk0OTM1Mzk3M15BMl5BanBnXkFtZTgwNDg2NjIyMDE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Sinema kanalında rastladım.Saçma bir filmdi ama mini bir Forrest Gump havasındaydı.Puanım 6.5

-------------------------------------

Heat
Heat (1995) - IMDb

MV5BNGMwNzUwNjYtZWM5NS00YzMyLWI4NjAtNjM0ZDBiMzE1YWExXkEyXkFqcGdeQXVyNDk3NzU2MTQ@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Özellikle son 1 saati iyiydi.Kahve sahnesi efsane.Puanım 8.5 :k19:

-----------------------------------

Goodfellas
Les affranchis (199) - IMDb

MV5BMTY2OTE5MzQ3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTY2NTYxMTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Bu da çok güzeldi.Puanım 9.Joe Pesci :f68.gif:

------------------------------------

Dances with wolves
Danse avec les loups (199) - IMDb

MV5BMTY3OTI5NDczN15BMl5BanBnXkFtZTcwNDA0NDY3Mw@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Beklentim Braveheart seviyesiydi.4 saat olduğunu 2.parta geçince anladım.İzlediğim en uzun filmdir herhalde.Arabistanlı Lawrence'ten bile uzundu.Sıkıla sıkıla 2 günde izledim.Ayrıca filmde sadece 2 tane kurt gördüm.Nerede bu kurtlar kardeşim?Puanım 5

Şu an TV de izliyorum. Mel Gibson - The Patriot.

Ilk defa izliyorum, Heath Ledger da varmış

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

el_cuerpo-616402885-large.jpg

El Cuerpo (2012) - IMDb

- "Yaptığımız hiçbir şey, yanımıza kâr kalmaz."
- "Tik, tak.."

Adamlar yapmış arkadaş. Kedinin fareyle oynadığı gibi, izleyici ile oynayan filmlere hastayım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Puanım: 9.0/10 :ka21:

Şakamıydı bu film acaba , 2/10.
Net rezil.
yenilmezler-2-izle.png
izlemedim ama eminim dediğin gibidir.Superman-batman-örümcek adam dahil bu tür filmleri sevemedim gitti..Hatta x-men(wol baba hariç) bile sıktı..Adamlar paso dünyayı yerinden oynatıyor,herşeyi hava kaldırıyorlar :) Bütün bu yeryüzünü altını üstüne getiriyorsunuz da hiç olmazsa binlerce ceset gösterin,kafatası patlayan,ikiye ayrılan insanları gösterin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt