Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el_cuerpo-616402885-large.jpg

El Cuerpo (2012) - IMDb

- "Yaptığımız hiçbir şey, yanımıza kâr kalmaz."
- "Tik, tak.."

Adamlar yapmış arkadaş. Kedinin fareyle oynadığı gibi, izleyici ile oynayan filmlere hastayım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Puanım: 9.0/10 :ka21:

Bu çok meşhur bir film renktaş geç bile kalmışssın izlemekte 2yıl önce izlemiştim hala dün gibi hatırlarım filmi..İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin çok iyi ters köşe var

Bu çok meşhur bir film renktaş geç bile kalmışssın izlemekte 2yıl önce izlemiştim hala dün gibi hatırlarım filmi..İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin çok iyi ters köşe var

Listemdeki filmleri sırayla indiriyorum. Bazılarını izliyorum. Bazıları kalıyor. Bazılarını da izledim zannediyorum. Bu da onlardan bir tanesi. İzledim sanıyorum ama aslında izlememişim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ters köşe olan filmlerde ters köşe var demeyin la spoiler vermek gibi bir şey oluyor.

El Cuerpo iyidir bu arada.

el_cuerpo-616402885-large.jpg

El Cuerpo (2012) - IMDb

- "Yaptığımız hiçbir şey, yanımıza kâr kalmaz."
- "Tik, tak.."

Adamlar yapmış arkadaş. Kedinin fareyle oynadığı gibi, izleyici ile oynayan filmlere hastayım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Puanım: 9.0/10 :ka21:

gavat 1 adamın ibretlik hikayesi

o değilde belen rueda hanımefendiye femme fatale rolü cuk oturmamış mı?

Son düzenleme:
MV5BMjA1MTA4MzU4Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNjUxNjczODE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

The Shallows Imb 6.5

Seyredilmeye değer zaman kaybı kesinlikle değil film baya sarıyo hatunda güzel sonu çok abartı olmuş tek eleştirim o olabilir izleyin ula işte.

MV5BMjA1MTA4MzU4Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNjUxNjczODE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

The Shallows Imb 6.5

Seyredilmeye değer zaman kaybı kesinlikle değil film baya sarıyo hatunda güzel sonu çok abartı olmuş tek eleştirim o olabilir izleyin ula işte.

Dun izledim ehhh iste...

Blake Iively olmasa 5.5'lik film. Ayrica kopekbaligi cok abartili. Demirleri kemirdi , zincirleri kopartti yani yuhh

Dun izledim ehhh iste...

Blake Iively olmasa 5.5'lik film. Ayrica kopekbaligi cok abartili. Demirleri kemirdi , zincirleri kopartti yani yuhh

aynen köpekbalığı ile ilgili bazı şeyler abartıydı ama sürükleyici yani çok da kötü değildi.

the-godfather-poster-4.png

The Godfather (1972) - IMDb

Yine yeni yeniden.. :tiphat:

Bilmem kaçıncı izleyişim ama ne zaman izlersem izleyeyim sanki ilk defa izlermiş gibi mest oluyorum. 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum :)

Harikulade..

10/10 :ka21:

the gotfatherı önerme nedir yaw o filmi bilmeyen adamın bu konuda işi olmaz zaten

the gotfatherı önerme nedir yaw o filmi bilmeyen adamın bu konuda işi olmaz zaten

Rahatsız mısın oğlum? Bugün bilmem kaçıncı defa izlemişim, yazmışım birşeyler. Sana mı soracağım ne yazacağımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt