Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the_rite02.jpg

imdb puanı 6 olmasına rağmen Anthony Hopkins ustanın hatrına izledim. Gayette başarılı bir "şeytan çıkarma" temalı film olmuş. Adam oynadığı her filme kalite katıyor,kuşkusuz.
Çıtayı da çok yükseltmeyin tabi,klişeler bolca var.Filmde boşluklar mevcut
Özellikle Michael'in babasıyla alakalı
ama onları da işleseler 3 saati geçerdi heralde.

The Exorcism of Emily Rose filmini izlediyip beğendiyseniz aynı tadı vadeden bir diğer film.

(7.5/10)

izlemedim lakin allahin modacisi @Tom Ford film cekip amy adams, jake gyllenhaal ve michael shannoni oynatiyorsa bende film yapabilirim diye dusunuyorum

Uzun bir aradan sonra sinemaya gitmeme vesile olan filmin yönetmeni ve yapımcısına burdan teşekkür ederim. :) Er Ryan'ı Kurtarmak, Full Metal Jacket filmlerinden esinlenmiş pek çok yer mevcuttu ama bu tarz filmler Türk Sineması adına umut verici. Böyle filmlere pek alışkın değiliz o yüzden destek verilmeli. İlk filme göre daha milliyetçi, vatan ve bayrak konularına girilmiş. İlk filmde zaten bu hiç yoktu. Özellikle Murat Cüreklibatur'un canlandırdığı keskin nişancı karakteri ve Emir Benderlioğlu'nun performansları akılda kalıcı. Filmin yıldızları olmuşlar.
Her parçamız için savaşsaydık Altay Dağı'nın eteklerine tankla girmemiz lazımdı.

wardogsp2.jpg

İlgi çekici hikayesi var, ama komedi açıdan pek sağlam değil. Jonah Hill cidden overrated aktör.

6/10

remember-poster.jpg

Süper bi flimdi.Christopher amcaya helal olsun.88 yaşında olmasına rağmen mükemmel bir oyunculuk sergilemiş.

Senaryo çok saçmaydı.Harley Quinn(Margot Robbie) hatırına izlenebilir.4/10
MV5BMjM1OTMxNzUyM15BMl5BanBnXkFtZTgwNjYzMTIzOTE@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Izleldigim en iyi film Interstellar. Daha iyisi gelmez kolay kolay.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

suicide squad, batman v superman ve xmen apocalypse gibi filimlerin para karsiligi izleyicilere sunuldugu bir sene idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt