Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BYjA4MmE5MDMtNWQzYS00MWJlLWIxMWUtZTFlMzVkNTIzNTlkXkEyXkFqcGdeQXVyNDk3NzU2MTQ@._V1_UY1200_CR99,0,630,1200_AL_.jpg

7/10

4786282.jpg

Son zamanlarda izlediğim en sağlam korku film. Özellikle gece ve ışıklar kapalıyken izlemenizi tavsiye ediyorum. Filmin yapımcılarından biri James Wan. Sadece bu bile izlemek için yeterli sebep. Bu adamın yer aldığı herhangi bir korku filminin kötü olma olasılığı çok az.
@Mehmet Arslaner kesinlikle izle abi. :)

Ancak dün gece izleyebildim, hakikaten güzel film puanım 6.8/10 Tekrar teşekkürler.

Suicide-Squad-Poster-Art-Title.jpg

Biraz önce izledim. İnsanların beklentisi aşırı yüksek olduğundan hayal kırıklığı yaratmış anladığım kadarıyla, söylendiği kadar kötü bir film olduğunu düşünmüyorum, hatta kötü bir film olduğunu da düşünmüyorum 6/10

İnsanların DC ve marvel filmlerinden yüksek beklenti içinde olmaları anlayabildiğim bir durum değil, maksimum ne kadar güzel olabilir ki en nihayetinde saçma sapan karakterler başrolde... Tabi burada Christopher Nolan'ın batman serisini ayrı tutuyorum.

Suicide Squad (2016) - IMDb

Sırf Margot Robbie hatrına izleniyor film. Öyle eğlencelik, zaman geçirmek için izlenebilir, beklentiye girmeden. Yalnız Jared Leto Joker rolünde o kadar yapmacık o kadar uyduruk olmuş ki güzelim karakteri heba etmişler resmen. Sırf görüntü var, başka hiçbir şey yok.

Free_State_of_Jones_poster.png

biraz durağan gibi olsada konusu sürekli filmin içinde tutuyor yaşanmış gerçek bir olaydan alıntıdır.McConaughey oyunculuğu harika

Eğlenceli bir dedektif filmi olmuş. Bildiğimiz Russell Crowe'un yanında sağlam komik bir Ryan Gosling var.
izlenir bu.
eb774a938502f507741a0f8bbe19057b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt