Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psycho'yu cok begendim.Filmin akisini hic dogru tahmin edemedim.Severim boyle filmleri.

Kuzularin Sessizligi'ni buyuk beklentiyle izledim ama bekledigim etkiyi birakmadi.2. serisi nasil?

Last Vegas 7.5/10

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Kevin.jpg

Çok psikopat bir filmdi. Oyunculuklar çok kaliteydi gerçekten. 8/10
@Osman SEDEN izledin mi reis?

Son düzenleme:
Kevin.jpg

Çok psikopat bir filmdi. Oyuncular çok kaliteliydi gerçekten. 8/10
@Osman SEDEN izledin mi reis?
izledim reis ezra miler kalite oyuncu olacak gibi. ilk kendsinin saksı olmanın faydaları diye bi filmi var orda gördüm (izlemediysen izle mutlaka.)sonra bi ikaç filmine daha baktım. bu önerdiğin filmdedeki annesi ile birlikte baya iyi iş çıkarmışlardı

izledim reis ezra miler kalite oyuncu olacak gibi. ilk kendsinin saksı olmanın faydaları diye bi filmi var orda gördüm (izlemediysen izle mutlaka.)sonra bi ikaç filmine daha baktım. bu önerdiğin filmdedeki annesi ile birlikte baya iyi iş çıkarmışlardı

emma watsonun olduğu filmi diyosan izledim onu güzeldi :D

Arrival var bir de, o da övülüyor oscar adayı deniliyor, ne diyonuz

Dün gece Star TV'de Flight World War 2 vardı. Güzel filmdi.

Konusu: Tuhaf bir elektromanyetik fırtına ile karşılaşan 42 numaralı uçak ve mürettebatı fırtınanın etkisi ile kendilerini Fransa’da, II. Dünya Savaşı"nın ortasında bulur. Bir tarih profesörü, onlara savaş bölgesinin ortasında bulunduklarını ve büyük bir tehlikenin içinde olduklarını söyler. Ekip, kurşunlar ve bombalardan kaçarak, geçmişi çok fazla değiştirmeden modern zamana geri dönmeye çalışacaktır.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Sallows.

Blake Lively'nin muhteşem güzelliğini fark edeceksiniz..

Benim gibi tek mekan filmlerini seven biriyseniz kaçırmayı istemeyeceğiniz bir film.

Kanal D'nin yayınladığı ya da gazetelerin hediye ettiği o köpek balığı filmlerden değil merak etmeyin. Seveceksiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt