Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Osman SEDEN hacı izledim yeniden alien ve prometheusu. izlediysen bağlantıyı kurmuşundur. filmi baya unutmuşum ben :D
geminin konumu aliendeki ekip poziyonu izle aynı(filmin sonundaki geminin düştüğü zamanki)
maker kabini aynı
şerefsiz robotun kafanın kopuşu benzer
makerin karnından bizim alinin çıktığı sahne uyuşuyor :D

benim gördüklerim bunlar var mı başka?
birde prometheusun başlangıcının insan türünün başlangıcı olduğunu anlamışındır :D
malın,kürenin içindeki zehri içtikten sonra suya karışması,dnasının suya düşmesi ile hayatın suda başlaması

bide ridley ağbi dinine bağlı bi Hristiyan bunu çıkardım :P

reis seriyi tam hatırlayamadığım için izlemiyim tadı kaçar dedim bekletiyordum. sadece ilk film ile dediğin bağı yaklarsam sorun yok mutlaka bi kaç gune ikisini arka arkaya izlerim. yazdıkların şimdiden işe yaradı saolasın :hat:

Yabancı komedi film önerisi olan çıkar mı?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kingsman sacma bir film.

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Independence day 2 başarılı bir komedi filmiydi.

220px-Street_KingsMP08.jpg

Eh işte

6.5/10

3q28_8267.jpg

Bazi diyaloglar iyi olmasada beğendim. Çok aksiyon ve tuhaflık var.

7/10

Son düzenleme:
Bons baisers de Bruges (2008) - IMDb

Bazı filmleri ikinci defa, sakin kafayla izleyince daha çok beğenirsin ya İn Bruges filmi benim için aynen böyle oldu. Filmi ilk olarak 3 sene önce izlemiş ve o zaman pek de beğenmemiştim. Bu kez bayağı beğendim. Filmin ve oyunculuğun sadeliği, diyaloglar ve son olarak görsellik muazzamdı.

Uyanık olduğumu biliyorum ama kendimi rüyada gibi hissediyorum.

Bons baisers de Bruges (2008) - IMDb

Bazı filmleri ikinci defa, sakin kafayla izleyince daha çok beğenirsin ya İn Bruges filmi benim için aynen böyle oldu. Filmi ilk olarak 3 sene önce izlemiş ve o zaman pek de beğenmemiştim. Bu kez bayağı beğendim. Filmin ve oyunculuğun sadeliği, diyaloglar ve son olarak görsellik muazzamdı.

puanlama bakımından filmin overrated olduğu 1 gerçek

Assassin's Creed - dandikti
Passengers - Fena değildi
Rogue One - Beğenmedim ama eh işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt