Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assassin's Creed filmini ben de beğenmedim. Özellikle o Ezio Collection diye anılan oyun üçlemesinin yansıttığı o büyülü atmoferi herhangi bir filmde yansıtabilmeleri imkansız ve öyle bir bekletim de yoktu lakin böylesine ucuz bayat bir film kalitesinde olmasıyla da bu oyun serisine biraz ayıp edilmiş. Yakışmamış.

da%C4%9F-2012-filmi-izle-290x405.jpg

Sağlam.

2yi izlemek için sabırsızlanıyorum

7.5/10

The Fountain
Bana göre muhteşem bir film olsa da genel anlamda değerinin altında kalmış,beklenen etkiyi yapamamış underrated filmlerden biri.

MV5BMTQ2OTI4ODA3M15BMl5BanBnXkFtZTcwMzUzOTUzMQ@@._V1_.jpg

Aynen Assassins Creed cok zorlama bir film olmus. Keske biraz daha zaman ve ilgi ayirip daha güzel birsey cekselerdi.

Icine etmisler resmen. Böyle devam edeceklerse filmin ikinci ücüncü serisini yapmasinlar aman gerek yok.

Son düzenleme:
İçinde karakterlerinden biri kustuktan sonra ağzını yıkamamazlık yapmadığı,
Ve yaralanan bir karakterinden çıkarılan kurşunun içinde biraz su olan metal bir kaba atıldığı sahne barındırmayan film önerilerinize açığım arkadaşlar.

Asasin kıridi bir ben sevdim herhal.

brubaker

51TjyXso24L.jpg

kaçışlı maçışlı olmayan konusunda sistem eleştirisi barındıran iyi bi hapishane filmi.izlemeden önce bilmiyordum bir kaç dakika morgan freeman ve daha kısa bir süre samuel jackson bile var içerisinde. figuranlık dönemleri olsa gerek samuel jacksonın adı filmin castında bile geçmiyor :asd:

Brubaker (1980) - Sinemalar.com

Rain Man

İzlenecek filmler listemde hep duruyordu dün gece izleme fırsatı buldum.Şu ana kadar izlemediğime de pişman oldum, müthişti.

88a70cee9950999ef9c2923e16543277.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt