Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler uzay temalı bilim kurgu gerilim önerileriniz var mı?
izlediklerim
life - apollo 13- marslı - gravity - Marstaki son günler - passengers - capsule

Valla ben beğendim,Mcavoy cok iyi,tavsiye.
6c88a14be7f2cdef704f10fe4ece6898.jpg

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Don't Breathe (Nefesini Tut)

Don't Breathe - la maison des tenebres (2016) - IMDb

Yeni izleme şansım oldu gerçekten muazzam bir film. Her saniyesi korku ve gerilim.
3 tane vasıfsızın kör bir adamla basedememe saçmalığını görmezden gelirsek film aldığını puanı haketmiş.

Son düzenleme:
Osman SEDEN Öylede renkdaş hani en nihayetinde kör bu adam ,alt etmek çok basit. Ama su var tabi film sürükleyici ,mantık çercevesinde bakmaya gerek yok senaryo güzel kurgulanmış.

Devamı gelir umarım.

Resident evilin son filmi tam bir sıçmık. Konu yok bir halt yok bam bam bam. Yarısında kapatip flash belleği tuvalete attım.

Dün Madrid derbisi yerine bu filmi tekrar izlemeyi tercih ettim. Duygulandım. Eskiden dünya ne kadar güzel bir yerdi; filmler ne kadar güzeldi. Bugün Forrest Gump, Rain Man, Green Mile ve hatta Titanic gibi filmler yapılabiliyor mu; bence hayır.

Forrest Gump (1994) - IMDb

6362173248589845201450983800_forrest gump.webp

90lar ve 00ın başı sinemanın altın cağıdır be ustad.

Benim sevdiğim tür böyle filmin sonuna kadar bilmece çözüyormuşsun gibi izlediğin, ne olduğunu anlamaya çalıştığın ve film bittiğinde bile şimdi ne oldu diye kafanda bin tane soru işareti kalan ucu açık ve içinde birtakım metaforlar barındıran filmler. Ancak birkaç defa izleyince kafanda birşeyler oturuyor. Bu türün en bilindik yönetmeni David Lynch. Sevenler için;

• The Number 23
  • Triangle
  • Exam
  • Cube
  • Identity
  • Source Code
  • The Game
  • Memento
  • The Usual Suspects
  • Inception

Benim sevdiğim tür böyle filmin sonuna kadar bilmece çözüyormuşsun gibi izlediğin, ne olduğunu anlamaya çalıştığın ve film bittiğinde bile şimdi ne oldu diye kafanda bin tane soru işareti kalan ucu açık ve içinde birtakım metaforlar barındıran filmler. Ancak birkaç defa izleyince kafanda birşeyler oturuyor. Bu türün en bilindik yönetmeni David Lynch. Sevenler için;

• The Number 23
  • Triangle
  • Exam
  • Cube
  • Identity
  • Source Code
  • The Game
  • Memento
  • The Usual Suspects
  • Inception
2 ve 6 yi bilmiyorum seyretmedim ama digerlerinde hem fikirim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt