Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu filmin puanı neden 5.6 çözemedim. Millet kendi kendine büyük beklenti içine giriyor sonra da suni şekilde yarattığı beklenti karşılanmadı diye basıyor 1 puanı... Wonder woman 7.8 ise bu film 5.6 olmaz, olmamalı bence. Eğlenceli bir aksiyon/macera filmi puanı 6.5 falan olmalıydı.
New Girl izleyenler için tek sorun isminin Nick olmasıydı :)

Can sıkıntısından izledim şimdi hoşuma gitti , işleyiş farklı oldu en azından.
6.5/10
248374.jpg

Buddha Collapsed Out Of Shame. (Utanç)

Bu filmi Türkçe alt yazılı nereden bulabilirim? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Türkçe dublajı çok kötü...

Mine filmini izleyenler tema olarak ne kadar benzediğini fark etmiştir zaten. Ancak elbette konu çok farklı. Tek mekanda geçmesine rağmen şahsen sıkılmadım. John Cena'yı daha etkin kullanabilirlermiş. Biraz adamı harcamışlar. Onun haricinde spoiler olmasın ama sonu ilginç bitiyor. Öte yandan, filmde verilmek istenen mesajlar da oldukça iyi. Ancak eğer yakın dönem dünyadaki siyasi olaylara az da olsa hakim değilseniz ve siyasetle ilgilenmiyorsanız sıkılabilirsiniz. 2.'si çekilebilir. Açık kapı bırakılmış sanki. Genel olarak 10/7 diyorum.

The Wall (2017) - IMDb

sniper-duvar-1495020700.jpg

Vizyon Tarihi:16 Haziran 2017
Yapımı:2017 - ABD
Tür:Dram , Gerilim , Savaş
Süre:81 Dak.
Yönetmen:Doug Liman
Oyuncular:Aaron Taylor-Johnson , John Cena , Laith Nakli
Senaryo:Dwain Worrell

Irak'ta savaşmakta olan iki Amerikan askeri, keskin nişancı Matthews (John Cena) ve yardımcısı Isaac (Aaron Taylor-Johnson), çölün ortasında terkedilmiş gibi görünen bir bölgedeki boru hattı inşaatında öldürülen Amerikalılar'la ilgili araştırma yapmaktadır. 22 saat sabırla gizlendikten sonra tehlike olmadığına ikna olarak saklandığı yerden çıkan Matthews, cesetlere yaklaşınca başka bir keskin nişancının yaylım ateşine maruz kalır ve yaralanır, Isaac de yaralanmasına rağmen kendini son derece dayanıksız bir duvarın arkasına güç bela atar. Telsizle yardım isteyen Isaac, Iraklı keskin nişancıda da telsiz olduğunu ve konuşmalarını dinlediğini farkeder. Isaac ve Matthews, gerçek bir kedi-fare oyununun ortasında kalmıştır.

Son düzenleme:
Boşlukta gidecek hareketli bi kaç film önerebilecek varmı beyler direkt aklınıza gelen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlginç bi yapım olmuş fakat sürekli kısa film tadındaydı , kavranması gereken gizemli bi konu yoktu ama yinede konunun içine bi türlü giremedim girsem FPS olduğu için daha içine bağlayıcı ve yaşatıcı olabilirdi.
Yinede sıkmadı,izlettirdi aksiyon sayesinde .
5.5/10
hardcore_henry-762862601-large.jpg

Hardcore'yi ben de beğenmedim. Yarısında bıraktım, belki sanal gerçeklik gözlüğüyle güzel olabilir ama ekranda tat alamadım. Gerçi beğenmememde boş aksiyon sevmememinde payı olabilir.

Aksiyon-intikam filmi arıyorsanız güney kore filmlerden şaşmayın

Çoğu sağlam ve hakkını veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt