Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.481
- 5.105
- 1.408
Şöyle imdb'den aksiyon filmlerine bi göz gezdirdim,2010 gibi bi zamanda izlemiştim epey beğenmiştim izlememiş olan film arayan varsa tavsiye ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korelilerin savaş filmleri manyak. Aksiyon filmlerini yapamıyorlar. (Tabii bence)Aksiyon-intikam filmi arıyorsanız güney kore filmlerden şaşmayın
Çoğu sağlam ve hakkını veriyor.
Şöyle imdb'den aksiyon filmlerine bi göz gezdirdim,2010 gibi bi zamanda izlemiştim epey beğenmiştim izlememiş olan film arayan varsa tavsiye ederim.
![]()
Türüne göre harika bir filmdi, ama tema ilgimi çekmemişti pek. Tabii, kesinlikle sıkmıyor. Nerdeyse baştan sona aksiyon var. O yönünü çok beğenmiştim.Şöyle imdb'den aksiyon filmlerine bi göz gezdirdim,2010 gibi bi zamanda izlemiştim epey beğenmiştim izlememiş olan film arayan varsa tavsiye ederim.
![]()
Korelilerin savaş filmleri manyak. Aksiyon filmlerini yapamıyorlar. (Tabii bence)
İzlediğimde yaşım 14-15 'dir muhtemelen fark etme ihtimalim yokgüzeldi çok iyiydide inka maya aztek 3ünü birden kombo yapmışlar gibi gelmişti bana izlediğimde.
Bende her zaman olmasada kimi zaman Jason Statham aksiyonundan uzaklaşmak istiyorum belli anlamda drama içeren aksiyon filmlerinin daha çok ilgimi çektiği dönemler oluyor.Düz aksiyon-temasız aksiyon bazen gerçekten bayıyor veya sadece bariz intikam üzerine kurulu olması.Türüne göre harika bir filmdi, ama tema ilgimi çekmemişti pek. Tabii, kesinlikle sıkmıyor. Nerdeyse baştan sona aksiyon var. O yönünü çok beğenmiştim.
Aksiyon-intikam filmi arıyorsanız güney kore filmlerden şaşmayın
Çoğu sağlam ve hakkını veriyor.
Bu kaç etti karşıma çıktığı artık izleme zamanım gelmiş , öneri için teşekkürler.Dolu film arayanlar için bir öneri yapayım. Eğer boş boş aksiyon filmlerinden sıkıldıysanız tam size göre. Bu filmi top 10 listeme rahatlıkla sokarım.
Düşük tempo ilerliyor. Özellikle filmin başında aksiyon filmi gibi görünüyor, ama uyarayım. Bol bol diyalog içeren, yavaş tempoda ilerleyen, tamamen bir suç filmi.
Devlet kurumlarının suç örgütleriyle nasıl kanka-kardeş olduğunun, asıl teröristlerin devretin güvenlik kurumlarının olduğunun anlatıldığı harika bir filmdi. İlgisini çeken bayılır, ama yok ben zaman öldürmek için saf aksiyon istiyorum diyen varsa yarıda bırakabilir.
Sicario
![]()
Süre:121 Dak.
Yönetmen:Denis Villeneuve
Oyuncular:Emily Blunt , Benicio Del Toro , Josh Brolin , Jon Bernthal , Jeffrey Donovan
Senaryo:Taylor Sheridan
Yapımcı:Thad Luckinbill , Basil Iwanyk

Çoğunu izlemişimdir de şöyle sonunda ağzıını açık bırakır diyeceğin var mı ? senin yazdıkların dışında Traffickers var muhteşemdi sonu tavsiye ederim bir de cinayet günlüğü var o da iyiydi
Çoğunu izlemişimdir de şöyle sonunda ağzıını açık bırakır diyeceğin var mı ? senin yazdıkların dışında Traffickers var muhteşemdi sonu tavsiye ederim bir de cinayet günlüğü var o da iyiydi
şöyle sonunda ağzıını açık bırakır diyeceğin var mı ?
71 Into The Fire :k19:
Yaşanmış, gerçek bir hikayeye dayanan, yer yer drama da içeren bir savaş filmi. Ji Jie Hao ve Saving Private Ryan ile birlikte bence gelmiş geçmiş en iyi savaş filmidir.
Geçen senin önerdiğin filmi izledim adı The Trialdı heralde. Güzel filmdi.
Şimdi bir kaç tane yazabilirim ama onları muhtemelen izlemişsindir. Ajeossi aksiyon olarak çok iyiydi. A Dirty Carnival de fena değil.