Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle imdb'den aksiyon filmlerine bi göz gezdirdim,2010 gibi bi zamanda izlemiştim epey beğenmiştim izlememiş olan film arayan varsa tavsiye ederim.
103800.jpg

Şöyle imdb'den aksiyon filmlerine bi göz gezdirdim,2010 gibi bi zamanda izlemiştim epey beğenmiştim izlememiş olan film arayan varsa tavsiye ederim.
103800.jpg

güzeldi çok iyiydide inka maya aztek 3ünü birden kombo yapmışlar gibi gelmişti bana izlediğimde.

103800.jpg
Türüne göre harika bir filmdi, ama tema ilgimi çekmemişti pek. Tabii, kesinlikle sıkmıyor. Nerdeyse baştan sona aksiyon var. O yönünü çok beğenmiştim.

Türüne göre harika bir filmdi, ama tema ilgimi çekmemişti pek. Tabii, kesinlikle sıkmıyor. Nerdeyse baştan sona aksiyon var. O yönünü çok beğenmiştim.
Bende her zaman olmasada kimi zaman Jason Statham aksiyonundan uzaklaşmak istiyorum belli anlamda drama içeren aksiyon filmlerinin daha çok ilgimi çektiği dönemler oluyor.Düz aksiyon-temasız aksiyon bazen gerçekten bayıyor veya sadece bariz intikam üzerine kurulu olması.
Bollywood bakıyodum bi ara Holly'den sıkılıp Ghajini'yi çok beğenmiştim oda gerçi yukarda kalın belirttiğim kısım gibiydi ama olsun.

Aksiyon bu sıcak yaz günlerinde vakti eritmek riske girmemek için izliyorum zaten normalde TV'de denk gelince izlerdim,daha çok gizemli filmlerden hoşlanırım

Aksiyon-intikam filmi arıyorsanız güney kore filmlerden şaşmayın

Çoğu sağlam ve hakkını veriyor.

Çoğunu izlemişimdir de şöyle sonunda ağzıını açık bırakır diyeceğin var mı ? senin yazdıkların dışında Traffickers var muhteşemdi sonu tavsiye ederim bir de cinayet günlüğü var o da iyiydi

Dolu film arayanlar için bir öneri yapayım. Eğer boş boş aksiyon filmlerinden sıkıldıysanız tam size göre. Bu filmi top 10 listeme rahatlıkla sokarım.
Düşük tempo ilerliyor. Özellikle filmin başında aksiyon filmi gibi görünüyor, ama uyarayım. Bol bol diyalog içeren, yavaş tempoda ilerleyen, tamamen bir suç filmi.

Devlet kurumlarının suç örgütleriyle nasıl kanka-kardeş olduğunun, asıl teröristlerin devretin güvenlik kurumlarının olduğunun anlatıldığı harika bir filmdi. İlgisini çeken bayılır, ama yok ben zaman öldürmek için saf aksiyon istiyorum diyen varsa yarıda bırakabilir.

[h=1]Sicario[/h]
sicario-1440588344.jpg

Süre:121 Dak.
Yönetmen:Denis Villeneuve
Oyuncular:Emily Blunt , Benicio Del Toro , Josh Brolin , Jon Bernthal , Jeffrey Donovan
Senaryo:Taylor Sheridan
Yapımcı:Thad Luckinbill , Basil Iwanyk

Dolu film arayanlar için bir öneri yapayım. Eğer boş boş aksiyon filmlerinden sıkıldıysanız tam size göre. Bu filmi top 10 listeme rahatlıkla sokarım.
Düşük tempo ilerliyor. Özellikle filmin başında aksiyon filmi gibi görünüyor, ama uyarayım. Bol bol diyalog içeren, yavaş tempoda ilerleyen, tamamen bir suç filmi.

Devlet kurumlarının suç örgütleriyle nasıl kanka-kardeş olduğunun, asıl teröristlerin devretin güvenlik kurumlarının olduğunun anlatıldığı harika bir filmdi. İlgisini çeken bayılır, ama yok ben zaman öldürmek için saf aksiyon istiyorum diyen varsa yarıda bırakabilir.

Sicario

sicario-1440588344.jpg

Süre:121 Dak.
Yönetmen:Denis Villeneuve
Oyuncular:Emily Blunt , Benicio Del Toro , Josh Brolin , Jon Bernthal , Jeffrey Donovan
Senaryo:Taylor Sheridan
Yapımcı:Thad Luckinbill , Basil Iwanyk
Bu kaç etti karşıma çıktığı artık izleme zamanım gelmiş , öneri için teşekkürler.:hat:
Sabahki The Raid , Pers Prensinden sonra sıraya aldım.

Çoğunu izlemişimdir de şöyle sonunda ağzıını açık bırakır diyeceğin var mı ? senin yazdıkların dışında Traffickers var muhteşemdi sonu tavsiye ederim bir de cinayet günlüğü var o da iyiydi

71 Into The Fire :k19:

Yaşanmış, gerçek bir hikayeye dayanan, yer yer drama da içeren bir savaş filmi. Ji Jie Hao ve Saving Private Ryan ile birlikte bence gelmiş geçmiş en iyi savaş filmidir.

Geçen senin önerdiğin filmi izledim adı The Trialdı heralde. Güzel filmdi.

şöyle sonunda ağzıını açık bırakır diyeceğin var mı ?

Şimdi bir kaç tane yazabilirim ama onları muhtemelen izlemişsindir. Ajeossi aksiyon olarak çok iyiydi. A Dirty Carnival de fena değil.

Geçen senin önerdiğin filmi izledim adı The Trialdı heralde. Güzel filmdi.

Şimdi bir kaç tane yazabilirim ama onları muhtemelen izlemişsindir. Ajeossi aksiyon olarak çok iyiydi. A Dirty Carnival de fena değil.

Yok renktaş o değildi the trafickers tam olarak adı.. ortaya kadar biraz sıkıcı gibi ama sonunda yok ebesini .. diyorsun

Boş geçmeyeyim bugün bari.

Eğlence ve aksiyonun hüküm sürdüğü 2 film atayım. Oyuncular ve karakterler harika 2 filmde de. Aksiyonun yanında komedi öğelerini de çok beğeneceksiniz.

İzlemiştir çoğu kişi belki ama olsun.

The A-Team

IMDB: 6.8

MV5BMTc4ODc4NTQ1N15BMl5BanBnXkFtZTcwNDUxODUyMw@@._V1_SY1000_CR0,0,675,1000_AL_.jpg

The Losers

IMDB: 6.4
MV5BMjU3MTU0NDI4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTE0NDMyMw@@._V1_.jpg

Son düzenleme:
Neyse, bugün son olsun.

Green Zone

Yesil-Bolge-1294712148.jpg

IMDB: 6.8

Matt Damon var diye, aksiyon beklentisine girmeyin. Yer yer aksiyon sahneleri de evet var ama, daha çok politik bir film.
ABD'nin Irak'a girmek için bulduğu kimyasal silah kılıfını nasıl uydurduğunu ve bu yalana herkesi nasıl inandırmaya çalıştıklarını anlatıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt