Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayagidir listemde ama konusunu begenmedigim icin hep erteledim.Hitchcock'un diger filmlerine gore kalitesi nasil?

ortalama bir film bence. mutlaka izle diyemem ama gideri var iste. hitchcock demisken bence ilk basyapitlarina bir gözatilmali sonra az bilinen filmleriyle devam edebilirsin. mesela alttakileri her sinemasever bence en az 1 kere izlemeli:

psycho
vertigo
rear window
north by northwest
rope
dial m for murder
strangers on a train
the birds

0043654.jpg

Yılardır beklediğim film geldi sonunda bu akşam cimbomumun maçı olmasa izleyecektim artık yarına izlenimlerimi yazarım..Yalnız dikkatimi çekti film vizyona bugün girdi. adam dün akşam siteye koymuş.. Açıp bakmadım bile heyecanım kaçmasın diye site de sağlam site bilen bilir..Eğer sinemada izlemem diyen varsa buyursun izlesin Testere: Jigsaw Efsanesi - Jigsaw 2017 film izle
Geçen gün sinemada izledim arkadaşlarla...

Eh işte... Puan verecek olursam 6/10, benim görüşüm.

Redmi Note 3 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ortalama bir film bence. mutlaka izle diyemem ama gideri var iste. hitchcock demisken bence ilk basyapitlarina bir gözatilmali sonra az bilinen filmleriyle devam edebilirsin. mesela alttakileri her sinemasever bence en az 1 kere izlemeli:

psycho
vertigo
rear window
north by northwest
rope
dial m for murder
strangers on a train
the birds

Hitchcock benim en sevdigim yonetmen zaten.Hepsini izledim.Bunlarin disinda Suspicion,The Wrong Man,Notorious,Rebecca,Shadow of a Doubt,The 39 Step,To Catch a Thief da izlediklerim arasinda.3-4 tane daha merak ettigim filmi kaldi.Sordugum da bunlardan biriydi.Ortalama dedigin icin sonra izleyecegim tesekkurler.

Hitchcock benim en sevdigim yonetmen zaten.Hepsini izledim.Bunlarin disinda Suspicion,The Wrong Man,Notorious,Rebecca,Shadow of a Doubt,The 39 Step,To Catch a Thief da izlediklerim arasinda.3-4 tane daha merak ettigim filmi kaldi.Sordugum da bunlardan biriydi.Ortalama dedigin icin sonra izleyecegim tesekkurler.

Yuh be en son bıraktığımda yeni yeni film izlemeye başlıyordun film kültürüm pek yok diyordun ne ara Hitchcocklara geçtin :asd22:

Yuh be en son bıraktığımda yeni yeni film izlemeye başlıyordun film kültürüm pek yok diyordun ne ara Hitchcocklara geçtin :asd22:

1.5 senedir bos zamanlarimda paso film izliyorum.Imdb top 250,oscar alanlar falan derken 300'e yaklastim.

sen baya ilerlemissin haci. firsat buldukca eksikleri kapatmaya calisiyorum bende. ilgi alanim daha cok 70-90'lar oldugundan cok sira gelmiyor hitchcock'a. 15 civarinda filmi kaldi benimde izlemedigim, onlari da seneye hatim edicez:)

9641a67a8c157fe584923a89458b9161.jpg

Adolf Hitler’in son günlerinde sığınağında yaşanan olayları anlatıyor. Alman yapımı olması nedeniyle izlemeden şüphelerim vardı ama çok başarılı buldum. Olayları mükemmel anlatmışlar. 8.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

boluk-1505904015.jpg

6.5/10 güzel film, nefes veya dağ 2 ile karıştırılmamalı. Daha çok zorunlu askerlerin psijolojik durumuyla ve yaşadıklarıyla alakalı.

Ingrid_Goes_West.png

İzlenmesine izlenir ama çok daha iyi işlenebilecek bir konuymuş sanki. 6/10

Ayla --- 7/10. Dalak sökücü bir film.

Raod-Poster.jpg

Uzun zamandir bu kadar iyi aksiyon sahneleri olan bir film izlemedim

8/10

Bu filmi bizimkiler yapsaydi Içerde tarzinda terş köseler olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt