Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Apartmenti yakin zamanda izleyecegim

North by Northwest (1959)
Ordet (1955)
Ladri di biciclette [Bicycle Thieves] (1948)
Rosemary's Baby (1968)

ile birlikte

The Apartment ve North by Northwest ile baslamani oneririm.Bisikleti fazla sevmedim.Rosemary's Baby'i ben de izleyecegim.Oburunu bilmiyorum.

yapım yılı olarak 50 ve üzeri yaşta içi geçmiş küflü filmleri spoiler içinde önerirseniz bence daha iyi olur.

Son dönemlerden yazmak istedim

Leonardo Di Caprio: Revenant

Samuel L.Jackson: Hateful Eight

James Mcavoy : Split

Ethan Hawke : Predestination

Jake Gyllenhal: Nocturnal Animals

Bonus Mert Turak :Mucize ( bir de yerli yapım olsun )

Son düzenleme:
Film önerin de izleyelim renktolar.

Dun

STRONGER adli filmi izledim

jake abi guzel bir performans icra ediyor. film de karakterin dustugu durumu ve o durumdan siyriliis cabalari ile yasadigi dertleri cok iyi seetmis

sen cesetli filmler sevion galiba bu film dram klasmanindadir. ama iyi bir film oldugunu da msjimin sonuna not dusmeyi isterim

Dun

STRONGER adli filmi izledim

jake abi guzel bir performans icra ediyor. film de karakterin dustugu durumu ve o durumdan siyriliis cabalari ile yasadigi dertleri cok iyi seetmis

sen cesetli filmler sevion galiba bu film dram klasmanindadir. ama iyi bir film oldugunu da msjimin sonuna not dusmeyi isterim

İzleyeyim o zaman birazdan.

Korku/Gerilim seviyorum ama her tür filmi izlerim denk gelirsem. Misal geçen Sully'yi izledim, sağlam film olmuş.

İzleyeyim o zaman birazdan.

Korku/Gerilim seviyorum ama her tür filmi izlerim denk gelirsem. Misal geçen Sully'yi izledim, sağlam film olmuş.

Sully bayikti biraz herif ucagi indiriyor E sonra diyesi geliyor insanin yani
Flight iyidi ucakli film olarak

2f1d8327865a1ac332c1ef2826cf577d.jpg

Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Muhtemelen 10-11 sene önce yapılmış olsa başyapıt olarak nitelenirdi ama yeni yapılmasının kurbanı oldu. Tavsiye ederim 9/10

The Spacewalker güzel bir filmdi. Rus yapımı gayet hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt