Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeepers creepers 3

reis çizgisini asla bozmuyor daha kötü bi filmle daha kalitesiz bi filmle 3.kez geri dönmüş. inş bu çizgide devam eder ve son bekleyiş kadar uzun sürmez hasret. müthiş bi karakter kusursuz bi antikahraman

DKqMLGtW4AANCnK.jpg

Kabus Gecesi 3 - Sinemalar.com

Burt Lancaster'in son,Susan Sarandon'un ilk Oscar adayligini aldigi film.Ikisini de sevdigim ve film de kisa oldugu icin hosuma gitti.Filmde ikisi komsu sonra aralarinda bir sekilde ask yasaniyor.

Burt dede Susan genç kız olmalı o dönemler Hüseyin üzmez tarzı bir ilişki olmuş. Yine de çok iyi oyunculardır izlemek lazım

111dcf6dc4bbd1541a7f71a96302c797.jpg

Stalingrad’da geçen savaşta 1 Rus ve 1 Alman keskin nişancı arasında geçen müthiş rekabeti anlatıyor. Güzeldi ama en iyi savaş filmlerinden biri değildi, çok daha iyileri var. Yine de güzeldi bu da. 7/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wind River :

Hayrinin tavsiyesiyle izledim ama açıkçası beni pek sarmadı..Konu mekanlar çok iyi yalnız işleniş zayıf kalmış.. Aslında film konusunda sabırlıyımdır ama beni bile sıktı izlerken..Biraz daha hareketli olmasını beklerdim..

Felon.jpg

Hapishane temalı filmler oldum olası ilgimi çekmiştir..Bu da gayet sağlam bir yapım insanın bir gecede hayatının nasıl mahvolduğu ve nasıl bir varlığa dönüşebildiğini anlatıyor.. 7/10

Barry Sealı bende izledim idare eder
hikayesi iyi ama tom cruz olmamış gibi

Bir herif bu kadar mi uyuz olur?Hangi filmde gorsem ifrit oluyorum.Burnunu kirdigimin herifi

paul_dano-hfpa-cvr.jpg

Golden globe adaylari belli olmus

En iyi dram filmi

* Call Me by Your Name
In Northern Italy in 1983, seventeen year-old Elio begins a relationship with visiting Oliver, his father's research assistant, with whom he bonds over his emerging sexuality, their Jewish heritage, and the beguiling Italian landscape.

Gey filmi

* Dunkirk

Allied soldiers from Belgium, the British Empire and France are surrounded by the German Army, and evacuated during a fierce battle in World War II.

Nolan'in savas filimi

* The Post

A cover-up that spanned four U.S. Presidents pushed the country's first female newspaper publisher and a hard-driving editor to join an unprecedented battle between journalist and government.

Spielberg Hanks ve Meryl Streep filmi

*The Shape of Water
In a 1960s research facility, a mute janitor forms a relationship with an aquatic creature.

Guillermo del torolu canavarli film. Reis de oynuyor (michael shannon)

* Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

A mother personally challenges the local authorities to solve her daughter's murder when they fail to catch the culprit.

In bruj ve 7 psikopati yapan herifin filmi. frances mcdormand sam rockwell ve woody harelson var. iyi

Bana cok guvenmeyin film konusunda.Herkesin cok sevdigi bazi filmleri sevmedigim cok oluyor.

a02ae9ac6fe6b0c3fba3deb3a9bb6539.jpg

Çok etkileyici buldum. 2. dünya savaşı sonrası Danimarka’da esir alınan ve ülkedeki mayınları temizlemekle görevlendirilmiş çocuk Alman askerlerin hikayesini anlatıyor. 8.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt