Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
71QUZjT5PVL._SY445_.jpg

7/10 .. Film tam anlamıyla adının hakkını veriyor(raydan çıkanlar).. Bir anlık hatanın nerelere geldiğini gördükçe sinirleriniz zıplayacak..

+ güzel bir gerilim olmuş filmdeki duygular izleyiciye çok iyi geçiyor..

- daha etkileyici bir son yapılabilirmiş..

relatos_salvajes.jpg

Harika bir filmdi... Burada pek belli etmesem de normal hayatımda agresif bir insanım ve bunun birçok olumsuz yanı oluyor.. Asabilik üzerine kurulu 6 ayrı hikayeden oluşuyor.. özellikle 2 sürücü arasında geçen - hatalı park - uçak hikayelerini çok beğendim..Sinir problemi olan her insanın muhakkak izlemesi gerekli çok güzel anlatılmış.. 8/10

relatos_salvajes.jpg

Harika bir filmdi... Burada pek belli etmesem de normal hayatımda agresif bir insanım ve bunun birçok olumsuz yanı oluyor.. Asabilik üzerine kurulu 6 ayrı hikayeden oluşuyor.. özellikle 2 sürücü arasında geçen - hatalı park - uçak hikayelerini çok beğendim..Sinir problemi olan her insanın muhakkak izlemesi gerekli çok güzel anlatılmış.. 8/10
Filmin müziği de The Last Of Us dan hatırladığımız Gustavo Santaolalla üstada aittir.

Film için değerlendirmem 9/10

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav arkadaş şu filmleri paylaşırken ya adını ve yılını doğru dürüst yazın ya da imdb linkini verin . karı resmi paylaşır gibi afiş veriyorsunuz . bazen afişten hiçbir halt anlaşılmıyor. üstelik de afiş paylaşmak daha zor. bu konuda Şükrü ERDEN'e teşekkür ederim.

yav arkadaş şu filmleri paylaşırken ya adını ve yılını doğru dürüst yazın ya da imdb linkini verin . karı resmi paylaşır gibi afiş veriyorsunuz . bazen afişten hiçbir halt anlaşılmıyor. üstelik de afiş paylaşmak daha zor. bu konuda @Şükrü ERDEN'e teşekkür ederim.

afiş daha etkileyici oluyor ama dediğin gibi yanına ufak bir imdb linki koymak mantıklı..

Stalingrad_film.jpg

Gördüğüm en iyi savaş filmlerinden bir tanesi. Yapım yılı itibariyle eski olması yüzünden savaş sahneleri pek inandırıcı değil ama duygusal açıdan çok güçlü olmuş

Bright 6.1/10

Güzel bir izle unut filmi, izlerken sıkmaz ama izledikten sonra da bir kaç güne akılda bir şey kalmaz öyle bir film. Netflix yavaş yavaş film işini de kotarmaya başladı, şu domuzlu filmi de beğenmiştim ismi okocha mı neydi.

The Traffickers (Gong-mo-ja-deul) filmi - Sinemalar.com

En iyi arkadaşlarını beklenmedik bir kazada kaybeden kara borsacı Young-gyu yasadışı işleri bırakmaya ve kız arkadaşı Yu-ri ile yeni bir yaşama yelken açmaya karar verir. Ama bu hayali Yu-ri’nin babasının ameliyatı için paraya ihtiyacı olduğunu öğrenmesiyle ertelenir. Kız arkadaşına yardım etmek için, son bir kez illegal bir iş yapacaktır.

Bu Kore filmleri gerçekten güzel oluyor la. Daha doğru dürüst falsolu olanlarına denk gelmedim, kesinlikle öneririm çok sağlam film.

The Traffickers (Gong-mo-ja-deul) filmi - Sinemalar.com

En iyi arkadaşlarını beklenmedik bir kazada kaybeden kara borsacı Young-gyu yasadışı işleri bırakmaya ve kız arkadaşı Yu-ri ile yeni bir yaşama yelken açmaya karar verir. Ama bu hayali Yu-ri’nin babasının ameliyatı için paraya ihtiyacı olduğunu öğrenmesiyle ertelenir. Kız arkadaşına yardım etmek için, son bir kez illegal bir iş yapacaktır.

Bu Kore filmleri gerçekten güzel oluyor la. Daha doğru dürüst falsolu olanlarına denk gelmedim, kesinlikle öneririm çok sağlam film.

Aynen çoğu buram buram kalite kokan filmler

Daha Kore filmi arıyorsan Ajeossi'yi öneririm. Hikayesi sağlam aksiyon sahneleri güzel.

Kanlı filmlerden hoşlanıyorsan Chaser/I saw the devil fimleri öneririm

Star Wars'u beğenmeme sebebiniz nedir ? Eski filmlerin ruhundan kopmuş olması mı yoksa film genel olarak kötü mü ?

Daha gitmedim, aslında bugün gidecektim de yorumlar olumsuz olunca motivasyonum kayboldu.

git yaw
ben genel olarak bu yeni 3lunun (2linin ya da) hikayesini pek begenmedim. anakinli filmleri seviom daha cok mesela. o yuzden tadlarda fark oluyor star wars hususunda
ama film olarak biraz uzun ve ortalarda bayik olsa da son 1 saati fln guzeldi

git yaw
ben genel olarak bu yeni 3lunun (2linin ya da) hikayesini pek begenmedim. anakinli filmleri seviom daha cok mesela. o yuzden tadlarda fark oluyor star wars hususunda
ama film olarak biraz uzun ve ortalarda bayik olsa da son 1 saati fln guzeldi

Rogue one'ı sevmiş miydin ? Mesela o da genel olarak beğenilmemişti ben beğenmiştim, gerçi vader reisi kısa da olsa gördüğüm için olabilir tam emin değilim bu hususta. Henüz ikinci filmi izlememiş olsam da ilk film üzerinden yorum yapacak olursam ben de ısınamadım yeni karakterlere ve hikayeye... Yani ne bileyim böyle doğal hissi vermiyor, zorlama var gibi sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt