Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rogue one'ı sevmiş miydin ? Mesela o da genel olarak beğenilmemişti ben beğenmiştim, gerçi vader reisi kısa da olsa gördüğüm için olabilir tam emin değilim bu hususta. Henüz ikinci filmi izlememiş olsam da ilk film üzerinden yorum yapacak olursam ben de ısınamadım yeni karakterlere ve hikayeye... Yani ne bileyim böyle doğal hissi vermiyor, zorlama var gibi sanki.

ewt zorlama dogru bir ifade gercekten. yani muhim ve yeni fikirleri var diye degil de, sanki zamani geldi yeni film yapalim diye yapmislar gibi.
rogue 1i bu filme benzetebilirim zira o da son act'e kadar bana sikici gelmisti ama o uzun operasyon sahnesiyle film kurtulmustu.

Ayla'yı İsmail H ve Ali A. harici beğenmedim yav,senaryo mundar edilmiş gibi,afişinde oscar adayı falan güzel sattırmışlar filmi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

414YpfLhq9L._SY445_.jpg

La ciudad de las estrellas - La La Land (2016) - IMDb

7,5/10

son derece uyuz bir film bekliyordum acikcasi ama gayet güzel vakit gecirtti.
adama acidim finalde:(

MPW-46054

Valla bu filmi dün keşfettiğime inanamıyorum. Çok bahsediyorlardı ama izlememiştim, dün nasip oldu. Cidden muazzam, insana hayat dersi veren bir film. 8.5 IMDB puanını fazlasıyla hakediyor. Ben 9 veriyorum, izlemediyseniz muhakkak izleyin.

aile-arasinda-1510556926.jpg

Uzun süredir ilk kez yerli ir yapıma gittim ...Gerek etrafımdakilerin gerek sinemalardaki yorumcuların abartılı yorumlarına inandım ve büyük beklentiye girdim..Ne yazık ki çok basit bir film olmuş..Salonda bolca kahkaha vardı ama ben 2-3 sahne dışında gülemedim.. Kesinlikle Engin Günaydın ve Gülse Birsel nedeniyle abartılmış bir film zaten yakında tv8e düşer hiç gerek sinemada izlemeye..

maxresdefault.jpg

Orta üstü bir gerilim-dram filmi. Sonu oldukça şaşırttı aslında tam sevdiğim tarz ama filmin genel işlenişi yavan kalmış..Resmen sıkıldım izlerken ama senaryosu finali iyiydi..

8.5/10
2.filmi izleyenler önerir mi bunun kadar var mı?
5CkeZh.jpg

87537e9e9ce24f0f8d74c871b40134cc.jpg

2. Dünya Savaşı’nda Almanya’nın kırılması imkansız olarak gösterilen Enigma şifreleme sistemini çözmeye çalışan İngiliz matematikçi Alan Turing’in hikayesi. Kendisi günümüz bilgisayarlarının fikir babası olarak gösterilir. İzlemeniz tavsiye olunur. 8/10

Demin yeni izledim.
Will Smith filmlerini genellikle beğenen birisiyim ama bu pek olmamış.
Belkide en kötü filmi

Benim hoşuma gitmişti, fantastik tarzını seviyorum ben o yüzden filmi beğendim. Zevkler tartışılmaz elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt