Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.655
- 11.087
- 1.838
ilk film dedigin 79 filmi mi?Nesini beğendin yaw? Tam sinir olmalık
Ilk film daha iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk film dedigin 79 filmi mi?Nesini beğendin yaw? Tam sinir olmalık
Ilk film daha iyiydi
Bilmiyorum, daha 2 ay önce baktım. Gerçi onu da yarım bıraktım. 1 - 2 çeşidi daha vardıilk film dedigin 79 filmi mi?
izleyecek bir şey arıyordumEkli dosyayı görüntüle 252374
Uzun zaman sonra tekrar izledim. Muazzam bir film.

ben hüngür hüngür ağlamıştım7. Koğuştaki mucize tv da oynuyor suan hep erteledim çok duygusal diye bakmak istemedim ama harkuladeymiş

Annemin yanında ağlamamak için şuan kapattım elim ayağım karıncalandı kendimi tutmaktan. Senaryo, baştoldeki o çocuk zaten çok yetenekli burda DÖK TÜR MÜŞ, küçük kızın tatlılığı ve oyunculuğu babanenin çaresizliği bu neydi arkadaş ya valla kapattım.ben hüngür hüngür ağlamıştım
zamanında neymar reklamını yapmıştı o filmin netflix globalde baya izlendi
Gerçekten muhteşem bir film. Benim gibi ruhsuz birini bile ağlatmıştı.7. Koğuştaki mucize tv da oynuyor suan hep erteledim çok duygusal diye bakmak istemedim ama harkuladeymiş
Etkilenmemek elde değil azıcık vicdan sahibiysen ağlarsın filme. Gerçekten her şeyiyle muhteşemmiş rengimGerçekten muhteşem bir film. Benim gibi ruhsuz birini bile ağlatmıştı.
7. Koğuştaki mucize tv da oynuyor suan hep erteledim çok duygusal diye bakmak istemedim ama harkuladeymiş
ben hüngür hüngür ağlamıştım
zamanında neymar reklamını yapmıştı o filmin netflix globalde baya izlendi
Gerçekten muhteşem bir film. Benim gibi ruhsuz birini bile ağlatmıştı.