İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Netflix - Cold War belgesel serisi - 2. dünya savaşı ile ilgili 98479284 belgesel / film izlemiştir herkes.

bu sonrası, ucunuda hafif putin-ukrayna işine bağlıyorlar.

epey bilmediğim detay varmış - çok iyi gitti izlediğimde.

demin izledim

ilk filmi begenmistim ama bu baya uykumu getirdi izlerken

bi de irkcilik gibi olmasin ama ana karekter disinda bir tane normal beyaz insan yoktu sanirim filmde

ana karekter de ilk filmden dolayi beyazdi mecburiyetten yani

sinemada izlemis olsaydim kendimi kaziklanmis gibi hissederdim kesin

gMB8vgHu2lcyzv1fyptD6drHmJd-1365x2048.jpg

ben hüngür hüngür ağlamıştım :uhu:

zamanında neymar reklamını yapmıştı o filmin netflix globalde baya izlendi
Annemin yanında ağlamamak için şuan kapattım elim ayağım karıncalandı kendimi tutmaktan. Senaryo, baştoldeki o çocuk zaten çok yetenekli burda DÖK TÜR MÜŞ, küçük kızın tatlılığı ve oyunculuğu babanenin çaresizliği bu neydi arkadaş ya valla kapattım.

7. Koğuştaki mucize tv da oynuyor suan hep erteledim çok duygusal diye bakmak istemedim ama harkuladeymiş

ben hüngür hüngür ağlamıştım :uhu:

zamanında neymar reklamını yapmıştı o filmin netflix globalde baya izlendi

Gerçekten muhteşem bir film. Benim gibi ruhsuz birini bile ağlatmıştı.

kesinlikle cok etkileyici bir film . ozellikle oyuncularin tamami *performanslariyla ortaya cok ozel duygu yuklu a klas bir dram filmi cikarmislar . yonetmene de ayri tebrik.

bu arada,

bu derece bold agir dram tandansli olmasa da ,

- duygusal dram ~ ask romantik karisimiyla ortaya naif ve ozel bir film cikarmis olan < - > sadece sen filmini - yazayim istedim .

yerli sinema ozelinde ,son 10 yildir izledigim kaliteli isler arasinda ,sadece sen.

.
listem den nacizane bir diger yerli kaliteli oneri ; labirent .

*timucin esen'in cok kaliteli bir oyuncu oldugunu dusundugum den filmi kendisi dolayli beklemis ve izlemistim . basta kendisi olmak uzere, tum oyuncularin oyunculuklari dogal,etkili ve de cok iyi aktarilmis bulmustum .

teknik anlamda ; kurgu dan ,efekte , diyaloglara,
ozellikle, genel a klas *sinematografi goruntu aksiyon cekimleri ile filmi ilk basindan son sahnesine kadar gecen surec zarfin da - izlerken -
kaliteye bayagi sasirmistim iyi anlamda . <->

-polisiye aksiyon- tarzi ozelinde sahsen dunya standartlarin da gordugum , ve kanimca ,yerli film olarak turu ozelinde kendine has bir kalitesi olan bu filmin - yayinlandigi donem gerektigi kadar ilgi gormemesi de talihsizlik olsa gerek .

< - > referans olarak soyle diyebilirim ; filmin yazan ve yoneteni ; tolga ornek.
devrim arabalari, kaybedenler kulubu en bilindik isleridir,yanilmiyorsam.

saygi ve selamlar .

çeşitli SEQUEL ları seyrettim son dönemde; DUNE 2 - OLMAMIŞ, ilkini de tekrar izledim ilk izlediğimden daha vasat buldum, haliyle 2.si de Batistanın herkese bağırması haricinde bayıktı. FURİOSA - OLMAMIŞ, ilk filmi zaten sevmemiştim ama 2.si daha aksiyonlu ve belli bir konu dahlinde diye izledim ama ilk 10-15 dkdan sonrası yine ilk film gibi random şeylerle dolu. yeni PLANET OF THE APES - OLMAMIŞ neden olmadığına dair bi teorim yok sadece çok maymun ağırlıklı olmuş, bundan önceki 3 film de iyiydi ama bu maymunların aralarında çeteleşip muhabbet ettikleri bayık bi yapım. MAXXXİNE - OLMAMIŞ bunda da ape filmleri gibi ilk 2 film orjinal ve güzeldi ama bu konu ve fıtrat itibariyle yavan bi yapım olmuş, başroldeki hanım yine iyi ama film malesef TIRT...

IMG_5571.webp

amerikan taşra kasabasında gecen suç/kara mizah filmi. fargo tarzı filmleri sevenler begenebilir. ben pek begenmedim. tesadufler fazla zorlama, yanlış kararlar fazla aptalcaydı.

Yav bu mad max in son filminin finalinde

Dalgasına ağaç ekilen adam kimdi
Neden öyle bişey yapmışlar acep

bikeriders - fena değil
longlegs - tırt
trap - ilk 1 saati çok iyi sonra vasat.

IMG_5572.webp

fevkalade bir uyarlama olmuş. 3 saatlik süresine ragmen hem cok tempolu hem de gayet derli toplu biçimde aktı. görsel olarak da çok iyiydi. tavsiye edilir.

Geri
Üst Alt