Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.634
- 6.580
- 648
oncelikle , kiymetli ivedi geri donusun icin tesekkur ediyorum sevgili hayri.
goreceli elbette.
kesinlikle potansiyelli bir yonetmen bencede.
bu arada ,gecmiste yazmis olabilirim, emin degilim, yine de degineyim istedim;
bir diger potansiyelli benzer yonetmen ^liam gavin'in ^debut filmi ->
a dark song filmi de ,kalemi saglam yazilmis ozgun bir filmdi . slow burn tarz.
2016 /2017 donemi festivaller de bayagi konusuldu . yine irlanda/ingiliz yapimi.
<- hatirladigim , ele aldigi done'ler ; occult, black magic ,rituel ,semboller ,vb .
gorunum tandansli bir bakis yapmak gerekirse ;
filmin iki ana karakteri mevcut.
^ occultist > joseph
ve ondan yardim isteyen ^ anne karakteri > sophia ekseninde bir film.
<->
olen ogluyla kontakt /iletisim kurmak isteyen bir anne bu adama gider, bir eve kapanirlar aylarca, , ,
derken - olayin derinlikleri baslar .
kanimca, hikayesinin cok iyi bir yazilisi oldugunu dusundugum bu eserin,
cok saglam soundlarla bezeli oldugunu da belirtmek gerekir.
nokta atisi dark , gizemli soundlar compose yapilmis.
keza,
basrol ikilinin oyunculuklari da fazla gercekci idi . bu da , bi bakima filmin kanimca organik ve gercekci gorunmesine bold onculuk eden durumdu .
kendisi indie filmlerden, haliyle dusuk butceyle yapilmis olup ortaya basarili bir eser cikarmislar .
ayni janra ^hollywood filmlerinden kendisini ayiran da ustte belirttigim yazilim,atmosfer ve oyunculuklarin ucu bir arada sunduklari gercekcilik ~ organik ele alim sayesinde ,
bi nevi
yapay,efekt,jump scare vs den uzak bir dille ; ortaya saglam bir film cikmis kanimca .
goreceli elbette.
10 / 7
saygi ve selamlar .
ta kendisi .Oddityi diyorsun sanırım
acikcasi eksi arti baglaminda -ilk film- olarak bence fena degildi.Bakıcam dediğin movieye
goreceli elbette.
Oddityi süperb bulmasam da atmosferik bi yapımdı, o açıdan yönetmen arkadaşın filmleri takip edilebilir
Hürmetlerimle
kesinlikle potansiyelli bir yonetmen bencede.
bu arada ,gecmiste yazmis olabilirim, emin degilim, yine de degineyim istedim;
bir diger potansiyelli benzer yonetmen ^liam gavin'in ^debut filmi ->
a dark song filmi de ,kalemi saglam yazilmis ozgun bir filmdi . slow burn tarz.
2016 /2017 donemi festivaller de bayagi konusuldu . yine irlanda/ingiliz yapimi.
<- hatirladigim , ele aldigi done'ler ; occult, black magic ,rituel ,semboller ,vb .
gorunum tandansli bir bakis yapmak gerekirse ;
filmin iki ana karakteri mevcut.
^ occultist > joseph
ve ondan yardim isteyen ^ anne karakteri > sophia ekseninde bir film.
<->
olen ogluyla kontakt /iletisim kurmak isteyen bir anne bu adama gider, bir eve kapanirlar aylarca, , ,
derken - olayin derinlikleri baslar .
kanimca, hikayesinin cok iyi bir yazilisi oldugunu dusundugum bu eserin,
cok saglam soundlarla bezeli oldugunu da belirtmek gerekir.
nokta atisi dark , gizemli soundlar compose yapilmis.
keza,
basrol ikilinin oyunculuklari da fazla gercekci idi . bu da , bi bakima filmin kanimca organik ve gercekci gorunmesine bold onculuk eden durumdu .
kendisi indie filmlerden, haliyle dusuk butceyle yapilmis olup ortaya basarili bir eser cikarmislar .
ayni janra ^hollywood filmlerinden kendisini ayiran da ustte belirttigim yazilim,atmosfer ve oyunculuklarin ucu bir arada sunduklari gercekcilik ~ organik ele alim sayesinde ,
bi nevi
yapay,efekt,jump scare vs den uzak bir dille ; ortaya saglam bir film cikmis kanimca .
goreceli elbette.
10 / 7
saygi ve selamlar .