İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Asi 13

Bu Güney doğu Asya filmlerindeki aksiyon, kan ve vahşetten sonra bizim filmler çizgi film kalıyor. Senaryo çok basit ama aksiyon sahneleri gerçekten doyurucu 6/10

peki seksenlerin sonu veya 90larda gecen,birilerinden kaçan insanların oldugu ve belki baska bi gezegenden gelen,gözleri renkli ve tuhaf,street fighterdaki guile benzeyen adamın oldugu filme denk geldiysen adını söyler misin?aksiyon ve bilimkurgu bi arada olabilir.filmde cocuga yardım ediyodu sonunda bu sarı veya beyaz saclı,gözleri tuhaf adam.bi de sonunda ışınlanıyodu geldiği yere galiba.

Ekli dosyayı görüntüle 193495
O filmi bulduk shadowchaser 4 (1996)1000013761.jpg

Deadpool & Wolverine

Ben artık anlamıyorum bu piyasayı. Bana mı tuhaf geliyor sadece? Ne yapıyor ne anlatıyor bu adamlar bu filmlerde? Şu saçmalığı birisi oturup senaryolaştırmış, koca koca adamlar da ciddi bir iş yapıyor gibi çekmişler. Ulan komedi filminin bile bir zemini, bir ciddiyeti vardır. Adamlar daha senaryoyu yazarken çocukça espirilerine kendileri gülüp filmi çekerken osuruklu şakalar eşliğinde kıkırdayarak çekmişler gibi. Bu kadar ciddiyetsiz bu kadar salak olmaya gerek var mı?

İkinci film de güzeldi halbuki, bayağı da komikti ama gerçekten başlayacam sizin paralel evrenlerinize... İlla yapacaksanız da 10 yaşındaki çocukların eline bırakmayın şu senaryoyu.

images

diyecek bişey bulamadım doğrusu
filmin amacı ortada ama todd phillips ne kadar pay sahibi bitek bunu merak ettim

ilk filme yazık oldu tabii ki
nasıl bu ? ilk film muazzamdı bence

lady gaga falan görünce başarılı işi mahfettiler olarak baktım - filmi bilmiyorum ama.

dönüp dolaşıp eski filmlere gidiyorum - nereye baksam ya netflixin kendi profüksüyonu diziler filmler var vasat seviyede...

eskiden isimli bir film geldiğinde heyecan yapardın izlemek için - o tat bile kalmadı.

sinemada ne film geldi ne oynuyor mesela en ufak fikrim bile yok - filme gitmenin maliyetini bile kenara koyarak söylüyorum.

The Substance gerçekten çok değişik bir film olmuş. İyi mi kötü mü bilemedim.

nasıl bu ? ilk film muazzamdı bence

lady gaga falan görünce başarılı işi mahfettiler olarak baktım - filmi bilmiyorum ama.

izleyince daşak geçiolar heralde demiştim ki sahiden öyleymiş

redditte de gelen kanı jokeri yücelten kolektif bilinçten intikam almak için yapılmış bi film olduğu yönünde

The Substance gerçekten çok değişik bir film olmuş. İyi mi kötü mü bilemedim.
sevgili cem ,

ben bu yonetmenin bir onceki filmini izlemistim. revenge .
zaten bu ve senin bahsettigin film -kendisinin ilk uzun metraj filmleri-simdilik.

revenge ozelinde detaya bi ara inerim. simdilik tek diyecegim ; filmin en hosuma giden tarafi ; cinematografya gorsel sunumunda oldukca etkileyici oldugu , - muziklerinin cok guzel oldugu .
filmin bu yonlerini cok begendim...

hikaye olarak klise bir senaryo, ancak , filmin yonetmen basarili ele alinisi ve bu ustte dedigim nuans dokunuslar fazla stil art house kafasinda bir is ortaya cikarmasina yol acmis ,turu ozelinde izlenir kafada .

saygi ve selamlar .

Çöl Avcıları
Iyi gidiyordu sonra yine saçma sapan yerlere girmişler

Bıkmadan usanmadan şuan Baba izliyorum ve her izlediğimde bir şey fark ediyorum. Sen nasıl bir senaryo siz nasıl bir oyuncusunuz arkadaş…

The Substance

Çok çok iyi bir film olmuş. Filmin senaryosu, görüntü yönetmenliği harika. Demi Moore'un ilk Oscar adaylığı hayırlı olsun.

Muazzam bir film her denk geldiğimde izlerim Kartal Tibet bu tarz rollere çok yakışıyor.. Bu kadar acı bir final yapmamalarını tercih ederdim

1587331.webp

serinin son filmi fragmani ekledin - aklima - john woo imzali 2. film geldi.

su anlamda bir ani'm var ; filmin giris sekansi baglaminda tom 'u kayalik bir dag'a tirmanirken goruyoruz. bu sekans basli basina epik zaten , izlerken benim burada dikkatimi bold ceken detay ; kullanilan ^gunes gozlugu idi .
oakley romeo modeli olmasi lazim. hatta su vidyo net aciklayici olur;

gozlugun takdim sekli sekans olarak bastan sona epiktir .

filmden kisa biir sure sonra siparis vermistim , ki , o donem , ist de bulamamistim gittigim yerlerde. tahminen film yuzunden bir kac ay stok yoktu. gozluk,
hafizam yaniltmiyorsa bilmem kac parcaya ayriliyordu.
dedigim model 90larin ortalarinda cikmisti piyasaya, model, en ses getirici aksiyonu ise bu film sayesinde aldi kanimca . sonrasinda blade 2 filmi vs.
^michael jordan da o donemler kullanicisi idi .

sonrasindaki mi serisinde farkli modelleri kullanildi, soylenene gore yeni filmde de bu trend devam edecekmis.

toparlarsak - mission serisinde *2 nin yeri bende ayridir bu baglamda .
zaten yonetmeni face off filminden cok tutarim. mi 2 nin compos muziklere imza atan deha'yi -zaten -sende begenerek dinliyorsun .hans zimmer. ,~ayrica daha once baska baslikta yorumladigimiz hans ve lisa imzali calismalari hatirlarsan, *gladyator ertesine bu mi2 filminde de beraber calismislardi . velhasil - saglam bir soundtrackti vardir .

son filmi de buyuk olasilikla sinema da izlerim .

bazi filmler vardir tadi devasa perde de ayri lezzetli ve keyifli oluyor.
en kisa sure de izliyecegim gladyator 2 de bu baglamda guzel bir ornek .

saygi ve selamlar .

14389394_max.jpg

Güzel filmdi. Çekimler, ses efektleri, müzikler falan enfes. Ayrıca ağır temalı, dramatik bir film. İzledikten sonra bünyede huzursuzluk yaratabilir.

Geri
Üst Alt