İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

*2si de klas movie suat abi
28 days later ve akabinde çıkan 28 weeks later filimlerni sever misin
*.kesinlikle hayricim . filmlerin hikayesi ve cekimi yana, her ikisinde de cok sevdigim aktorler oynuyor .
clive'in short filmleri ikoniktir ayrica. ozellikle bmw hayranlari adina yeri ayridir.
ornk ; the hire.

28 serisi de cok sevdigim sinema seruvenidir . ozellikle ilk olani cok sevdigim bir yonetmen cikisli.danny boyle.
serinin 2. olaninin yonetmeni de ilginc bir tarzi oldugunu dusundugum bir yonetmen.juan carlos f.

sevgili hayri , eger olurda vaktin olursa, kendisinin asagidaki filmini izlemeni ozellikle oneririm ;
intacto(2001) . ozgun bir hikayesi var. oyunculuklarin kalitesi bir yana, kimi sahneler ,trafik kazasi,orman sahneleri vs ayri izlenesi . sans olayina bir bakis getiriyor ispanyol yonetmen.
altyazili izlemek bence en ideali ozellikle avrupa sinemasi adina .bence.

yakin gecmiste kimi projeler bu filmden ilham almistir dersem yanilgi olmaz . ozunde ozgun bir film intacto. festival isi .

bu arada sevgili hayri, bayagidir yoktun dikkatimden kacmadi. ozlettin kendini. umarim her sey yolundadir .

AQP ve Bird Box birbirine yakın zamanda çıkan güzel filmlerdi. AQP'nin ikincisi de izlemeye değer. C. Murphy ve EB'ın soğuk bakışları kurtarıyor hiç olmazsa

bu yonetmenin enerjisini seviyorum. farkli bir kafa . hayat esi de cok iyi bir oyuncudur-ingiiz oyuncularin oyunculuklarini dunya sinemasinda onde buldugumdan mutevellit emily blunt filmlerine tereddut etmeden bakarim . ki , bu filmi sirf bu ikili nin proje de ayni anda yer almasi ve de janra ozelinde distop ilgim den dolayi hype yapmistim,izlemistim. ^ 2. filmi de izleyecektim, listem uzun oldugundan bi turlu baslayamadim. ama aklimda .

bird box filmini begenmistim. sandra nin genel film kronolojisin de bu tarz bir film bulunmadigindan ,nhikaye de merkezde kendisi oldugundan nasil oynayacagini merak etmistim. iyi kotarmis.
yillar once kendisinin yer aldigi gerilim filmini izlemistim, orda da iyidi. sonrasi romcom filmlere vs agirlik verdi. velhasil, bird box filmi dolayli distop ortama giris yapmasina memnun oldum .

tum bunlari hep beraber konusurken, bir ikonik filmden bahsetmeyi unuttum ; i am legend .

eminim her ikinizde izlemissinizdir.... fakat , soyle bir durum var bu filme dair bilmem bilir misiniz ;
filmin iki farkli finalinin oldugunu fark edeceksiniz.
ben filmi ilk sinema da , -sonra bluray'ini almistim.
sinema da izlerken ,filmin alternatif end'inin oldugunu bilmiyordum.
<->

kimine gore ^alternatif son daha iyi - kimine tam tersi .

sevgili sergen,

ilginctir ,bu filminde ilkini izledim.
2.filmi henuz izleme firsatim olmadi. keza nun filminin 2. filmi de notlarim arasinda bekliyor .

korku janrasin da en son izledigim bigfoot temali bi filmdi. sonraki mesajimda deginmeyi dusunuyorum.

@Aras Şimşek , @Osman SEDEN , @Vasfi Vural , @Levent Kolpgün , @Barış Savaş ,

saygi ve selamlar

Rob Peace.... senaryosu gercek bir hayat oykusune dayaniyor. Bazi insanlar dogustan kendilerini baskalari icin yipratirlar. Rob Peace oyle biri. Iyi bir sey yapmaya calisirken Breaking Bad modunu actiginda mafya tarafindan katledilen fakir ama genius bir siayhi gencin oykusu.

@Gökhan Sancak bu film listemde . unutmazsam -bu hafta izlerim .

maika monroe nin , the guest filmi ; hikayesi,cekimleri, gecisleri ve de muzikleri ile benden gecer not almisti. 10/7

saygi ve selamlar .

IMG_5845.webp

zamanda yolculuk ve buna baglı bir takım gizemli hadiseleri konu alan night shyamalan yapımı film. dugumu atmaları uzun suruyor o yuzden basta biraz sabır istiyor ama cozum temiz oldu. bu türün agababaları predestination veya dark kadar gosterisli bir hikaye degilse de bir sureligine o hissi hatırlamak isteyenlere tavsiye ederim.

yonetmen eduardo sanchez imzali : exists ( 2014 ) .
10 / 6,5

benzer tema da izledigim filmlere nazaran eli ayagi duzgun bir filmdi.

saygi ve selamlar .

images

dandiğin ötesindeki hikayesi ve stereotip karakterleri ile patlamış mısır tükettirmeyi başaran bir yapım

Ulan be bu konuya ilk attığım mesaj aklıma geldi yağmur adam filmini geç izledim diye hayri cund ve sato tarafından örselenmiştim

IMG_5857.webp

isvicre daglarinda bir fizik konferansinda gecen tuhaf olaylari konu alan alman yapimi siyah beyaz gizem/gerilim filmi. filmin sonunda herseyin havada kalip bir sonuca baglanmamasini gectim, hadi onu 'yorumu seyirciye biraktik' deyip yedirirsiniz belki ama film boyunca olan tuhafliklarin birbiriyle alakasi nedir o bile anlasilmiyor. bir gizem yaratmaktan uzak tuhaf sahneler silsilesi seklinde bir film. sinematografi olarak biraz aronofsky filmlerini hatirlatti. onun disinda gonul rahatligiyla cop diyebilirim.

Öncelikle belirteyim oyunculuklar flash TV kalitesinde ama film sardı beni..Sekuler bir gencin universitede yaşadığı inanılmaz değişimi konu alıyor finali gerçekten çok çarpıcı olmuş.. Film olarak kalite çok düşük de olsa konusu verdiği mesaj beni oldukça etkiledi..
Gerçek bir hikayeden uyarlanması da ilgimi çekti diyebilirim..

images (25).webp

Netflix filmleri genelde pek sarmaz 80% gaylik icerir ama Lost City cok komik.

Geri
Üst Alt