- 27 Ocak 2010
- 59.363
- 30.962
- 3.523
Bende bi iki saat evvel bitirdim reis deSmile 2 ... film-ül excellent
Nereden itibaren halüsinasyondu anlamadım bi türlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bi iki saat evvel bitirdim reis deSmile 2 ... film-ül excellent
Bende bi iki saat evvel bitirdim reis de
Bende bi iki saat evvel bitirdim reis de
onu ben de tam anlamadım heis ama taa ilk arkadaşına msj attığında ve kız zırt diye geldiğinde heralde realite ile halilsünasyon karışmağa başlıyor, ha gerçek ha halil bence 2 türlü de film fevkalade, hele sonda herif arazi olduktan sonra tavana bakıp kendini arabada gördüğü yerden itibaren müthiş bir şölen havasındaydı film. son derece fevkalade
- gorece elbette -
.
bir makale de okumustum , hatta , katiliyorumda ;
* klinige kadar olanlar - gercekti - .
*klinikten sonrasi ise - her sey bir *halusinasyondu - da , denebilir . -->
denilene gore, ''her sey bir halusinasyondu'' *teorisi nin dayanaklarindan biri ;
tirnak ici , *metafor olarak - unlulerin kisisel zorluklar/acilarini ; dis dunya dan gizleme yontemi de olabilir/denebilir .
velhasil guzel kafa acici bir film serisi smile 1 ve 2
bu arada film ; black swan ,dahasi perfect blue anime filminden esinlenme diyenlerde var, katilirim,bende bu saftayim .
ozellikle perfect blue filmini bir iki kez sinema basliginda gecmiste bold vurgulamistim...
<- kult bir filmdir.
ki, ^ inceptions filmini sonrasinda izlerseniz .*perfect blue akla ister istemez gelir- orj dur .
hollywood'a kimi ses getirmis filmlere ilham olan merhum saf yeteneklerden satoshi kon *eseridir .
![]()
@Aras Şimşek , @Vasfi Vural , @Levent Kolpgün
saygi ve selamlar .
it follows'u yazacaktim mesaj icerisinde ek film olarak ( begendigim filmlerdendir,ozgun bulurum ,gecmiste degindigim oldu eski sayfalarda) .İsimsiz mesajları atan adamla konuşmasından hemen sonra ve finalde sahnede ayılması bölümleri arasındaki kısım gerçek değil diye yorumlara denk geldim bende. Yaratık kontrolün kendi inde olduğunu falan ifade edip durmuş
2. Film blackswanı hatırlatsada seri olarak bakarsak komple it follows filminden esinlenme bence. Nedense pek çok kişi bu filmi yok sayıyor. Aynı hava verilen aynı gerilim ve aynı bilinmez takip.
Ayrıca iki filmde de rol alan melemen polisin bu aralar çok filmine denk geldim
Strange darling filmin de de yine polisti ve herif baştan antipatik gıcık gelsede çok başarılı bi profil her filminde
kanimca , john'un altin donemi 90lar ve 2000lerin asagida belirttigim *izlediklerim *ozelindeki isleri idi nazarimda. . .kadro güzel hikaye de not bad bu soğuklarda güzel gider
![]()

( @Hayri Cund sevgili hayri, 3unu de izlemissindir diye dusunuyorum. yaniliyorsam duzelt lutfen ) .
Terminator 1-2
Hobbit
Yüzüklerin Efendisi
Alien 1-2
Esaretin Bedeli
Gibi kaliteli, kıyıda köşede kalmış film önerisi bekliyorum.
Levent abi konusu nedir bunun.?
Bir cinayeti araştıyorlar. Bu filmden aklımda kalan en önemli tespit şuydu.Levent abi konusu nedir bunun.?
*the holiday filmi cast olarak nokta atisi isimlerle bezeli.. hikayesi de ozgun bir yazilim kanimca. oyuncular dokturmus, mekanlar lokasyonlar ve muzikler zincirin tamamlayici halkalari olmuslar. her sene bir kez acip izleriz evde . peak dir nazarimda uzerine tanimam .İzlediginiz en iyi christmas filmlerini söyleyin de izleyelim
*.jack dedinde hayricim , ustte sevgili kemal'e onerecegim christmas nadide secimimde *kendisininde oldugunu ayri olarak belirteyim istedim . < - > the holiday ->slm Suat abi, 1408i izlemedim, high fidelityi heralde bi 15 yıl fln önce izlemişimdir güzel bi film diye hatırlıyorum *jack black de vardı ki sevdiğim 1i, identity de cinemada izlemiştim çıktığında yani o da 20 yıl olmuş,falan enteresan bişeydi diye anımsıyorum. sn john cusackın en son izlediğim filimi hot tub time makinesi olabilir o da hoş ve nostaljik bir yapım idi. saygı ve sevgiler abitwistli
sevgili halit, bu yazdigin filmler populer ve cok tutmus isler.Hobbit
Yüzüklerin Efendisi
Alien 1-2
Esaretin Bedeli
Gibi kaliteli, kıyıda köşede kalmış film önerisi bekliyorum.