İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

images

nihayet izledim
aksiyon sahneleri fena halde dandik olmuş
faz 3 hatta 4 marvel ile/bile kıyaslanamaz ki umarım fantastik 4 de bu seviyede bi film olmaz
bucky ve sentry dışında izlemeğe değer karakter yok

sentry'i oynayan herifi outer range'den tanıyordum
sentry'nin henüz girişi olarak düşünürsek potensiyal vaad ediyor ama comiclere daha yakın olması için tipi biraz değiştirmesi gerekecek
dizide de ii oynamıştı zaten rhett rolünde
film genel olarak dandik ama sentry eminim ilginç gelmiştir kendisini bekleyen marvelcilere

sanıyorum en iyi sahne de sentry'nin uyanışıydı, bunun dışında işlemeğe çalıştığı konu ii ama oyuncular ve genel kurgu çok kötü olduğu için verebileceğim max pts 10 üzerinden 4,5.

Bir film izledim ama ismini unuttum. Cok sevdigim Space western türü. Kevin Hart oynuyor.
Birazcık daha şiddet + Kevin Hart yerine başka birisi ile daha iyi olabilirdi

6 saatlik İtalyan sanat sepet filmi, iskandinav/uzakdoğu/iran filmleri dahil yüzlerce film izlemiş bir sinefil olarak sonunda "Everything everywhere all at once" filmini izledim. Dramatik olmak istemem ama sinema tarihinin en iyi 10 filminden biri bu film. İnterstellar ve Matrix'ten bile iyi bence. Nasıl güzel bir kafanın ürünü, o nasıl bir görselliktir, o nasıl bir dram/absürd komedidir. Yaklaşık 24 saattir bu film aklımdan çıkmıyor.
p21252841_v_h8_aa.webp

Ne zaman Prisoners 'i tekrardan izlesem anlıyorum ki Merkür Retrosu gelmiş. Yine açtım izliyorum. Birinin aynı filmi defalarca izlemesinin tek tetikleyicisi pek tabi retro ile açıklanamaz ve fakat Prisoners bir çeşit konfor alanım gibi. Yönetmen Dennis Villeneuve Candlelight Vigil (Soundtrack) ile karanlığa beni gerçekten çekmiş olmalı. Ayrıca Jake Gylenhaal yani Dedektif Loki ile resmen çapalanmış gibi hissediyorum, evet evet gözlerimi kırpmaya başladım 👀:love:

Yetenekli insanlara hayranım, onlarla gurur duyuyorum, dünyada baya kocaman bir yer gibi görünse de belki de hepimiz birer oda arkadaşıyızdır.
Çoğu sefer tevekkülü unutup en iyisi olma arzusunun kısacık olan hayatlarımızı tükettiği bu girdapta, yaşamak belkide aynı havayı teneffüs ediyor olmamızın farkındalığında gizlidir.
Teşekkürler Prisoners.

Jurqasic Park simdi izledim hatta hala sinemada koltugumdayim. 7/10

Scarlett ablam tam bir Milf'e evrilmis.

Esaretin Bedeli
Inception

Geçekten izlediğim en iyi filmler diyebilirim

Geri
Üst Alt