İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_6430.webp

arjantin yapimi old school suc/dolandiricilik filmi. bu tarz filmlerde gidisat asagi yukari bellidir. zekice planlanmis, kahramanlarin yeteneklerini sergiledigi eglenceli bir giris, son bir buyuk vurgun plani, islerin sarpa sarmasi, kaos ve surprizli son. film bu sablonun en iyi orneklerinden. basarili oyunculuk ve guzel diyaloglar gibi bonuslari da var. catch me if you can, italian job, spanish prisoner gibi filmleri sevenlerin bu filmi de begenecegine inaniyorum.

ağır Breaking Bad fanı olarak sonunda better call saul'a başladım. 10 yıl aradan sonra breaking bad evrenine/alberqueqe'ye dönmek güzel hissettirdi. Skylar, i am not in danger. I am the Danger!

Bu ne lan?? Boyle Red Sonja mi olur? Bir donem dovmesini yapti4mak istedigim hatun bu degil. Buyuk hayal kirikligi.

fantastik fouru izledim bir daha marvel filmi izlemeye tövbe ettim.O derece berbat bir film yaşasın DC

.
Ne zaman Prisoners 'i tekrardan izlesem anlıyorum ki Merkür Retrosu gelmiş. Yine açtım izliyorum. Birinin aynı filmi defalarca izlemesinin tek tetikleyicisi pek tabi retro ile açıklanamaz ve fakat Prisoners bir çeşit konfor alanım gibi. Yönetmen Dennis Villeneuve Candlelight Vigil (Soundtrack) ile karanlığa beni gerçekten çekmiş olmalı. Ayrıca Jake Gylenhaal yani Dedektif Loki ile resmen çapalanmış gibi hissediyorum, evet evet gözlerimi kırpmaya başladım 👀:love:

Yetenekli insanlara hayranım, onlarla gurur duyuyorum, dünyada baya kocaman bir yer gibi görünse de belki de hepimiz birer oda arkadaşıyızdır.
Çoğu sefer tevekkülü unutup en iyisi olma arzusunun kısacık olan hayatlarımızı tükettiği bu girdapta, yaşamak belkide aynı havayı teneffüs ediyor olmamızın farkındalığında gizlidir.
Teşekkürler Prisoners.

Çok çok iyi bir film olduğu için tekrar izleme isteği gayet normal. Ben sürpriz sonlu filmleri ikinci kez izlemeye heves bulamayan biriyim. Lakin Gyllenhaal'ın performansı nedeniyle Prisoners'ı iki kez izledim. Harika bir film.

Geri
Üst Alt