İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_6734.webp

ciddi ve saglam bir film izleyecek gibi basladik ancak daha yarisina gelmeden olaylarin ve karakterlerin inandiriciliklari kayboldu. sona dogru da iyice komediye dondu. yine de izlenir. cok uzun olmasina ragmen dumduz bir kurgusu var. her sahne bir sonraki sahneye kesintisiz baglaniyor. ne tempo dusuyor ne izlerken yoruyor. 3 saat iyi vakit gecirtip sonra unutulacak bir film diyebiliriz.

İnterstellar filmini tekrar izledim ve asla kabullenemeyeceğim büyük bir kerizliği farkettim..

1762206290564.webp

fotoğrafa bakınca herkes önce cooper'a veya murphy 'e dikkat etmiştir. Peki ya Tom ? Tom kimdi yaaa dediğinizi duyar gibiyim, Cooper'ın büyük oğlu hani finalde delirdiği iddia edilen genç adam.

Cooper denen adam dünyada ot bitmezken bir yolunu bulup, kızını ve sürekli bira içen ihtiyar babasını oğluna kitleyip uzaya kaçıyor..

Bir dakika ya Tom zaten okuldan alınıp, çiftçi olmaya ikna edilmesi falan buralarda duruma uyanması gerekmez miydi? Babasına, senin alkolik ihtiyar babana ben bakmak zorunda mıyım diyemez miydi? nasıl hem evin ve ailesinin yükünü genç ve hayalleri olan birine yıkıyorsun ki. Bu film belki görsel efektler bazından üst düzey olabilir ama hikaye anlamında sınıfta kalmış bir yapımdır.

Biutiful_film_afişi.webp
Yarısına kadar izleyebildiğim kasvetli bir film. karizmatik kral oyuncu Javier badem bile kurtaramamis. Bir de filmin ismiyle tezat şekilde neredeyse tüm oyuncular çirkin. Tavsiye etmiyorum

İnterstellar filmini tekrar izledim ve asla kabullenemeyeceğim büyük bir kerizliği farkettim..

Ekli dosyayı görüntüle 306857

fotoğrafa bakınca herkes önce cooper'a veya murphy 'e dikkat etmiştir. Peki ya Tom ? Tom kimdi yaaa dediğinizi duyar gibiyim, Cooper'ın büyük oğlu hani finalde delirdiği iddia edilen genç adam.

Cooper denen adam dünyada ot bitmezken bir yolunu bulup, kızını ve sürekli bira içen ihtiyar babasını oğluna kitleyip uzaya kaçıyor..

Bir dakika ya Tom zaten okuldan alınıp, çiftçi olmaya ikna edilmesi falan buralarda duruma uyanması gerekmez miydi? Babasına, senin alkolik ihtiyar babana ben bakmak zorunda mıyım diyemez miydi? nasıl hem evin ve ailesinin yükünü genç ve hayalleri olan birine yıkıyorsun ki. Bu film belki görsel efektler bazından üst düzey olabilir ama hikaye anlamında sınıfta kalmış bir yapımdır.
İddianı bi bilene göster, zira interstelları izlemedim, yıldızlar arasını izledim

reis yolunu yaptılar hatta, cooper ile peder yine bahçede bira içerken çiftçi olması gerekiyor, ülkeye çiftçi lazım gibi bir cümle kurmuştu.

ewt ama osuruk bi talebe olduğu söylenmemiş miydi yani meslek erbabı olmaktan başka çaresi yok gibiyd

bence izleme dostum vakit kaybı
Koca uzayda kara deliğin Kupırı Jüpiter mi Satürn mü oralarda bir yere atması ve yeni yapay gezegenimizin sakinlerinin onu bir çırpıda buluvermesine ne diyeceksiniz?

Zorlamanın tillahıydı, sanki Atatürk heykelinin oralara gel ben seni bulurum demişler gibi.

Ama müzikleri ve hafif sanatsal öykünmeleriyle fena film değildi diye hatırlıyorum.

Ha bu arada Doruk sen bunu bilmiyonun ya👇

images-53.webp

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 306186

abd'ye nukleer fuze firlatiliyor. film, fuzenin havada kaldigi 20 dakikayi anlatan bir politik gerilim filmi. bu senenin merak edilen filmlerinden biriydi. venedik film festivalinde de altin aslan adayi olup guzel yorumlar almisti lakin ben pek begenmedim. filmin kendini gercekci gosterme cabasi cok goze batiyor. ayni 20 dakikayi 3 farkli perspektiften anlatmak filme ekstra bisey katmamis, ayni seyi 3 kere izlemis gibi olduk. final de cok havada kaldi. fikir olarak guzel ama uygulama olarak basarisiz bir film derim.
İzlerken çakma bir Dunkirk havası verdi..

Ekli dosyayı görüntüle 306857

İnterstellar için kızına sulanan, taciz eden babanın fantazi dünyası diyorlar. Gizlice odasını gozetlemeyi beyninde 4. boyut vs diye kodlamış, geldiğimde aynı yaşta olucaz vs diye kızını çocukluktan beri istismar eden sapik bı zihniyet diyorlar. Diyenlerin yalancısıyım.

İnterstellar için kızına sulanan, taciz eden babanın fantazi dünyası diyorlar. Gizlice odasını gozetlemeyi beyninde 4. boyut vs diye kodlamış, geldiğimde aynı yaşta olucaz vs diye kızını çocukluktan beri istismar eden sapik bı zihniyet diyorlar. Diyenlerin yalancısıyım.
O filmi defalarca izledim.. Şayet böyle bir sonuca varam insanlar var ise ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyaçları var.. Adam nasıl bir sapıksa kızının odasını dikizlemek için kara deliğe düşmüş..

Adam döndüğünde, kızı ölüm döşeğinde, annesi yaşındaydı..

O filmi defalarca izledim.. Şayet böyle bir sonuca varam insanlar var ise ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyaçları var.. Adam nasıl bir sapıksa kızının odasını dikizlemek için kara deliğe düşmüş..

iyi diyorsun da neden Tom'un odasını izlemedi ? çünkü tom aptal ve 31 cinini biri dimi

Bilimsel tema altında ensest ilişki anlatılıyor komplosu vardı. Uzay teması ile, kızını dikizlemesi, geldiğimde senin yaşında olucam(hapse düşüyor güya, çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu için) geri döndüğünde cinsel ilişkiye kimse birşey diyemez 18+ olacağı için vs gibi sapıkça bir komplo vardı. Nerede okudum hatırlamıyorum. Hatta kız başka bir kadın bulduğu için Coopera beni bırak artık onunla beraber ol diye gönderiyordu deniyor teoride 😄

sanıyorum yanut şu makaleden bahsediyor heis

"komplo teorisi" değil de, sadece post-post-apokaliptik çerçevede psikoanalitik bir lensten okuma yapmış yazar
filmin sembolik içeriğinin düzgüsel olarak bu tür bi okumaya da uygun olduğu söylenebilir ama sonuçta bir okuma/projeksiyon tabii

sanıyorum yanut şu makaleden bahsediyor heis

"komplo teorisi" değil de, sadece post-post-apokaliptik çerçevede psikoanalitik bir lensten okuma yapmış yazar
filmin sembolik içeriğinin düzgüsel olarak bu tür bi okumaya da uygun olduğu söylenebilir ama sonuçta bir okuma/projeksiyon tabii

Okuyam mı heis değer mi jijek delisini 😊

Geri
Üst Alt