- 5 Eylül 2014
- 84.564
- 70.356
- 4.513
Bunu izleyecen sana ödev, politbürodan emir geldi, aman ha yanlış olmasın
izleyeli 8 sene oluyorum selimim
politbüroyu ağzına alırken 5 kere lenin 10 kez stalin diyeceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu izleyecen sana ödev, politbürodan emir geldi, aman ha yanlış olmasın
sessiz ol konuyu bölme derdin varsa özelden yazarsın alırsın cevabınıStalin neden lan, tühhhh utanmaz
yangin sahneleri iyiydi yani korkutucuydu ama dramatik olarak zayif gibiydi. yari belgesel gibi olmus.
film ok de ben afişe takıldım, sinemacılar ben ne kadar daha kötü afiş yapabilirim diye yarışıyor herhalde, darren aranofsky bile böyle çöp afiş ile filmini piyasaya sürüyor. Sanırım böyle bir gelenek var kim daha dandik afiş yapacakEkli dosyayı görüntüle 305373
darren aronofsky'nin kendi tarzinin disina ciktigi suc/komedi filmi. karakterler ve anlatim eski guy ritchie filmlerini hatirlatti. hikaye biraz kolpa durmakla beraber bol surprizli ve akiyor. bir kolpacino degil belki ama ben begendim.
dedigim gibi guy ritchie'ye ozenmis sanirim. onun film afislerinde de hep boyle random herifler olur.film ok de ben afişe takıldım, sinemacılar ben ne kadar daha kötü afiş yapabilirim diye yarışıyor herhalde, darren aranofsky bile böyle çöp afiş ile filmini piyasaya sürüyor. Sanırım böyle bir gelenek var kim daha dandik afiş yapacak

Bende demin izledim 7.5/10 Puan aldi benden