İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_6708.webp

darren aronofsky'nin kendi tarzinin disina ciktigi suc/komedi filmi. karakterler ve anlatim eski guy ritchie filmlerini hatirlatti. hikaye biraz kolpa durmakla beraber bol surprizli ve akiyor. bir kolpacino degil belki ama ben begendim.

The_Neighbor_%282018%29_Film_Poster.jpg

wf = the best o' the best o' the best. SIR

Ichi the killer veya koroshiya 1. Hayatımda ilk defa bu türde bir film izledim ve japonların ne kadar manyak olduğunu bir kez daha anladım. Kesinlikle +21 bir film. Temposu asla düşmüyor. Afişteki eleman ichi değil bu arada. Hasta mazoşist manyak bir karakter yine de.
MV5BYWY2ZGUyODMtYWMyNS00MDYxLTkwZGQtMWRjYjRhZmE1ZWM1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Caught stealingin sonunda darron yazınca şaşırdım. Boyle dandik bir iş ne alaka bilader.

Ekli dosyayı görüntüle 305373

darren aronofsky'nin kendi tarzinin disina ciktigi suc/komedi filmi. karakterler ve anlatim eski guy ritchie filmlerini hatirlatti. hikaye biraz kolpa durmakla beraber bol surprizli ve akiyor. bir kolpacino degil belki ama ben begendim.
film ok de ben afişe takıldım, sinemacılar ben ne kadar daha kötü afiş yapabilirim diye yarışıyor herhalde, darren aranofsky bile böyle çöp afiş ile filmini piyasaya sürüyor. Sanırım böyle bir gelenek var kim daha dandik afiş yapacak

film ok de ben afişe takıldım, sinemacılar ben ne kadar daha kötü afiş yapabilirim diye yarışıyor herhalde, darren aranofsky bile böyle çöp afiş ile filmini piyasaya sürüyor. Sanırım böyle bir gelenek var kim daha dandik afiş yapacak
dedigim gibi guy ritchie'ye ozenmis sanirim. onun film afislerinde de hep boyle random herifler olur.

IMG_6714.webp

IMG_6713.webp

One Battle After Another

beraber izledik arkadaşlarlan
ikisi nefret etti biri sevdi bence de genel hatlarıyla fena değildi
ilk yarım saati epey kötüydü, son on dakikası ise vasattı
ortası ise baya güzeldi bence

ayrıca bu film minimum 1 oscar koparcaktır
onu da belirtelim

Benicio Del Toro yahut Sean Penn olabilir görüşündeyim

Geri
Üst Alt