İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_6645.webp

kontrolden cikan yapay zeka filmi gibi ama daha cok o tarz filmlerin parodisi gibi. felsefeye cok girmeden isin komik ve kaotik sonuclari uzerinden ilerliyor. fena degil ama yer yer tempo sorunu hissettim. isler kontrolden ciktiktan sonra tam gaz gitseydi ve mizah dozu bir tik fazla olsaydi daha iyi olurmus. internette tur olarak bilim kurgu, korku, kara mizah falan yazmislar. hepsinden biraz var ama bence bu filmin turune anti-romance demek en dogrusu olur.

Ekli dosyayı görüntüle 302993

korku filmi pek izlemeyen biri olarak birkac sene evvel bu yonetmenin barbarian filmini izlemis ve begenmistim. ikinci filmini cekmis. bunu daha cok begendim. birkac tane jumpscare ve kanli sahne mevcut olmakla birlikte gerilim yaratmak icin genel olarak barbarian'dakine benzer yontemler kullanmis yani bolca gizem, tuhaflik ve twist. korku filmlerinde pek ornegini hatirlamadigim bir kurgusu var (pulp fiction veya magnolia'daki gibi farkli kisilerin gozunden anlatilan hikayelerin sonradan birlesmesi). korku filmi sevmeyenler de izlesin cok eglenceli film.
Vallahi son zamanlarda izledigim en orjinal filmlerden. Cok iyi.

Ekli dosyayı görüntüle 302993

korku filmi pek izlemeyen biri olarak birkac sene evvel bu yonetmenin barbarian filmini izlemis ve begenmistim. ikinci filmini cekmis. bunu daha cok begendim. birkac tane jumpscare ve kanli sahne mevcut olmakla birlikte gerilim yaratmak icin genel olarak barbarian'dakine benzer yontemler kullanmis yani bolca gizem, tuhaflik ve twist. korku filmlerinde pek ornegini hatirlamadigim bir kurgusu var (pulp fiction veya magnolia'daki gibi farkli kisilerin gozunden anlatilan hikayelerin sonradan birlesmesi). korku filmi sevmeyenler de izlesin cok eglenceli film.
Benzer movie önerileri var mı barbarianı önceden izlemiştim bu da iyiymiş

IMG_6648.webp

bastan sona sacmaliklarla dolu amacsiz anlamsiz bir film. bir stephen king uyarlamasi nasil bu kadar kotu olabilir diye merak ettim. meger stephen king'in cocukken yazdigi yayinlanmamis bir hikayeymis. resmen dolandirildik.

8176375.3.jpg

net son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmi
hemen altına da bi önceki dead reckoning'i koyarım herhalde

submarine ve uçak sahneleri inanılmaz olmuşlar, gerilim sürekli tavan seviyede, tom'un sahnelere verdiği emeği iliğinize kadar hissediyorsunuz dolayısıyla sadece saygı duyulabilir. plot elbette genel m.i. plotu, global nükleer tehdit, son saniyede dünyayı kurtar vs., dialoglar biraz cheesy olmuşlarsa da film hümanistik mesajlara öncekilerden çok daha fazla yoğunlaşıyor, bu açıdan da olumlu. genel olarak aşırı iyi bir yapım

puanlamam: 9.3

8176375.3.jpg

net son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmi
hemen altına da bi önceki dead reckoning'i koyarım herhalde

submarine ve uçak sahneleri inanılmaz olmuşlar, gerilim sürekli tavan seviyede, tom'un sahnelere verdiği emeği iliğinize kadar hissediyorsunuz dolayısıyla sadece saygı duyulabilir. plot elbette genel m.i. plotu, global nükleer tehdit, son saniyede dünyayı kurtar vs., dialoglar biraz cheesy olmuşlarsa da film hümanistik mesajlara öncekilerden çok daha fazla yoğunlaşıyor, bu açıdan da olumlu. genel olarak aşırı iyi bir yapım

puanlamam: 9.3
Son zamanların en iyi aksiyon filmine John Wick desem, ya olum yürü git oradan ne alakası var allasen mi dersin?

Son zamanların en iyi aksiyon filmine John Wick desem, ya olum yürü git oradan ne alakası var allasen mi dersin?

öyle demem ama john wick mission impossible cinsi bi aksiyon değil heis, sırf gunfight odaklı
son 2 mission impossible sahne kurgusu ve yaratıcılık anlamında sahiden aşmış filmler

bu arada ilk jw sahiden çok iiydi ama 2-3-4 saçmalık deryası IMHO

öyle demem ama john wick mission impossible cinsi bi aksiyon değil heis, sırf gunfight odaklı
son 2 mission impossible sahne kurgusu ve yaratıcılık anlamında sahiden aşmış filmler

bu arada ilk jw sahiden çok iiydi ama 2-3-4 saçmalık deryası IMHO
Mission Impossible serisini de seviyorum ben, son iki filmi izlemedim henüz ama baştan başlayıp öyle tamamlayacam.
John Wick'in sanırım chapter 3'te bıçaklı-sopalı bir sahnesi vardı, orada ben yoruldum, nefesim kesildi ama sahne bitmedi. Saçmalık falan var ama izletiyor kendini

Geri
Üst Alt