İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Güzel film olmuş özellikle yarış sahneleri acayip iyi.
@Vasfi Vural leclerc 60 yaşında ki adama geçiliyor acayip gerçekçi yapmışlar izlemen lazım.
Film çekimleriyle, müzikleriyle çok başarılı bence de, izlerken keyif aldım. Ancak F1 filmi olarak bakınca çok sıkıntıları var. Bu konuda benim gözümde bir Rush değil, onun gerçek bir hikayeye odaklanmasının da etkisi olabilir tabii ki

Film çekimleriyle, müzikleriyle çok başarılı bence de. Ancak F1 filmi olarak bakınca çok sıkıntıları var. Bu konuda benim gözümde bir Rush değil, onun gerçek bir hikayeye odaklanmasının da etkisi olabilir tabii ki
Kurgusal karakter ve brad pitt oynadığı için çok gerçek dışına çıkmışlar biraz daha genç biriyle çekseler mantığa otururdu biraz. 60 yaşında ve en son 40 yıl önce yarışmış biri f1'de yarıştırmazlar. Rush efsanesine çekimlerle özellikle yarış sahneleri ile biraz yaklaşmışlar ama hikaye bazında yanına bile yaklaşamaz.

Kurgusal karakter ve brad pitt oynadığı için çok gerçek dışına çıkmışlar biraz daha genç biriyle çekseler mantığa otururdu biraz. 60 yaşında ve en son 40 yıl önce yarışmış biri f1'de yarıştırmazlar. Rush efsanesine çekimlerle özellikle yarış sahneleri ile biraz yaklaşmışlar ama hikaye bazında yanına bile yaklaşamaz.
Ondan da ziyade filmin izlediği, kuralları, sınırları bayağı zorlayan hareketleri derken F1'den çok arabalı aksiyon filmine döndürmüşler. Beni o tarafı biraz rahatsız etti ama film güzel miydi, bence güzeldi. Bir de fırsatını bulurlarsa buna seri gelecekmiş gibi bir his bıraktı ben de 😄

Ondan da ziyade filmin izlediği, kuralları, sınırları bayağı zorlayan hareketleri derken F1'den çok arabalı aksiyon filmine döndürmüşler. Beni o tarafı biraz rahatsız etti ama film güzel miydi, bence güzeldi. Bir de fırsatını bulurlarsa buna seri gelecekmiş gibi bir his bıraktı ben de 😄
Tüm gerçek sürücüleri kullanmasalar gelirdi ama devam filmi gelmesi bu açıdan zor gibi. Kurgusal sürücüler koysalardı arabalara gelirdi. Tüm sürücülerin egosu tavan seri filminde dipten gelip kendilerinin geçilmesini falan istemezler. Özellikle verstappen.

Tüm gerçek sürücüleri kullanmasalar gelirdi ama devam filmi gelmesi bu açıdan zor gibi. Kurgusal sürücüler koysalardı arabalara gelirdi. Tüm sürücülerin egosu tavan seri filminde dipten gelip kendilerinin geçilmesini falan istemezler. Özellikle verstappen.
Ben geleceğini düşünüyorum düşünme sebebim de her ne kadar F1 filmi olsa bile diğer organizasyonlara da ciddi anlamda değinmiş olmaları. Devamının F1 filmi olacağını düşünmüyorum yani ama bu filmin devamının geleceğini düşünüyorum 😄

Geri
Üst Alt