İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Bu film çok güzeldi gerçekten.

Zaten Philip Seymour Hoffman (1967–2014) ın kötü filmi yok.

merhum seymour'un bos film yok gibi... cok saglam bir yetenekti.

@marisa tomei ,

kendisinin nazarimda en iyi ve saglam performans sergiledigi eser ;
*my cousin vinny(1992) filmi. *yardimci oskar'i almisti . - alip almamasindan bagimsiz, muthis oyunculuk sergilemisti kanimca. *ustad joe pesci ve merhum fred gwynne de dokturen diger yildiz isimlerdi nazarimda.
<*mahkeme temali filmler arasinda tepe kult filmlerde ilk 3te dir benim adima...

bir de mel gibson filminde izlemistim. what women want(2000) filmi. +, alfie(2004) filminde...

Son düzenleme:

@marisa tomei ,

*my cousin vinny(1992) filmi. *yardimci oskar'i almisti . - alip almamasindan bagimsiz, muthis oyunculuk sergilemisti kanimca. *ustad joe pesci ve merhum fred gwynne de dokturen diger yildiz isimlerdi nazarimda.
<*mahkeme temali filmler arasinda tepe kult filmlerde ilk 3te dir benim adima...

bir de mel gibson filminde izlemistim. what women want(2000) filmi. +, alfie(2004) filminde...
Alfie filmi iyiydi ama tamamen unutmuşum. Marisa yı hiç hatırlamıyorum Bir kez daha izlemek lazım.

Son düzenleme:

@marisa tomei ,

My cousin Willy filmi de izlemiştim ama tek aklımda kalan eğlenceli şarkısı.:) Bu arada Pesci çok iyiydi. Zaten tek iyi filmi sanırım.

Film 3 saate yakındı, aksiyonu yüksek hızlı bi film izleyeceğim derken diğer Batman serilerinden farklı olarak biraz düşük tempo 1 dedektif filmi izledim diyebilirim ve beni kendisine hayran bıraktı.

Robert pattinson rolünün hakkını fazlasıyla vermiş.

Muhtemelen ikinci kez izlerim

8/10

Justice. The answer is justice

Alfie filmi iyiydi ama tamamen unutmuşum. Marisa yı hiç hatırlamıyorum Bir kez daha izlemek lazım.
marisa bu tur eglenceli filmlerde bolca yer almisti gecmiste.

bu arada, *alfie'nin > *orj olani cok iyidir . eski kult .
60lar doneminden . *michael caine ustadin dokturdugu jonluk donemi eseri.
remake olana *jude law dan baskasi da cuk oturmazdi kanimca. eglencelik filmlerdir her iki versiyonu da.

hazir *ustad dan bahsediyorken, su filmini siddetle tavsiye ederim sayet haftasonuna eglencelik film izlemek isterseniz;
cok eglenceli bir filmdir. fransa riviera'sin da geciyor cogu sahneleri... goruntuler,oyunculuklar ,hikaye her sey cok ince dusunulmus leziz bir is- kendi turu ozelinde. kult.

< = filmde *steve martin yer aliyor...
kendisinin bir diger klas buldugum filmi *bowfinger =>

@joe pesci efsane oyunculardandir nazarimda. robert de niro nun manevi kardesi gibi bir denklemde yer aliyor de niro adina . < = > de niro kendisine cok yardim da bulunmustur kariyer baglaminda.sifirdan zirveye gibi gibi.

cok iyi filmleri mevcut bence. elbette goreceli tabiki begeni vb vs.
pesci nin eglenceli ve dokturdugu solo filmlerdendi my cousin ,,,
fakat takim turu dokturdukleri kult eserler mevcut, ozellikle de niro ile oynadiklari .
tur olarak my cousin ile cok alakasiz elbette. not olarak dusmek istedim.nacizane.

iyi seyirler .

marisa bu tur eglenceli filmlerde bolca yer almisti gecmiste.

bu arada, *alfie'nin > *orj olani cok iyidir . eski kult .
60lar doneminden . *michael caine ustadin dokturdugu jonluk donemi eseri.
remake olana *jude law dan baskasi da cuk oturmazdi kanimca. eglencelik filmlerdir her iki versiyonu da.

hazir *ustad dan bahsediyorken, su filmini siddetle tavsiye ederim sayet haftasonuna eglencelik film izlemek isterseniz;
cok eglenceli bir filmdir. fransa riviera'sin da geciyor cogu sahneleri... goruntuler,oyunculuklar ,hikaye her sey cok ince dusunulmus leziz bir is- kendi turu ozelinde. kult.

< = filmde *steve martin yer aliyor...
kendisinin bir diger klas buldugum filmi *bowfinger =>

@joe pesci efsane oyunculardandir nazarimda. robert de niro nun manevi kardesi gibi bir denklemde yer aliyor de niro adina . < = > de niro kendisine cok yardim da bulunmustur kariyer baglaminda.sifirdan zirveye gibi gibi.

cok iyi filmleri mevcut bence. elbette goreceli tabiki begeni vb vs.
pesci nin eglenceli ve dokturdugu solo filmlerdendi my cousin ,,,
fakat takim turu dokturdukleri kult eserler mevcut, ozellikle de niro ile oynadiklari .
tur olarak my cousin ile cok alakasiz elbette. not olarak dusmek istedim.nacizane.

iyi seyirler .
Teşekkürler renktaş. Alfie nin sonraki versiyonunu biliyorum sadece. Çok güzeldi. İngiliz in rolünü başka bit İngilize vermişler. Steve Martin in olduğu film de çok matraktı. Ancak bir daha izlenir. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt