İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

preyi 30 dk fln izledim oyunculuk fiyaskoydu bi de nolcağı aşağa yukarı belli o yüzden çıt diye kapadım .

Akıcı olmasa da özgün senaryosuyla, kara mizahı harmanlamış, sağlam göndermeleri olan bir film. Son derece güzel diyalogları da var. Oyuncu kadrosu da Şampiyonlar Ligi gibi. 7/10
'Nerede kapitalizm varsa orada tarihi satma özgürlüğü de vardır. Sende kepek mi var? Bıttım sabunu kullansana!'

Day Shift
Vampire filmi. Kotu degil. Az da olsa uçukluk var ama gorsellik iyi.

mesaji buraya tasidim, netflix basligina eklemistim.

@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Ömer Karataş , @Tuncay Van , @Hayri Cund , @Gökhan Sancak
( *turu/genre tarziniz degilse , asagidaki fragmani es gecebilirsiniz ) < = >

su filmi cok merak ediyorum ,- bayagidir bekliyorum. kendi turu ozelinde ;

ayri basliginin olmasini istedigim yapimlardan. soundlarini son donemin basarili bir yeteneginin elinden cikmasi da filmi ayri bir leziz yapacagi asikar tarafimda. bu turde, sound, muzik vs onemli bir meziyet oluyor zamanlama ve yerli yerinde montaj.
iyi yapilan soundlar filmi bir tik daha leziz yapiyor kanimca.

dolayisiyla, filmin kendisi disinda, soundlari da konusulacaktir diye dusunuyorum.

edit, bu arada aklima gelmisken,
sevgili vasfi , senin acmis oldugun kisa korku alter hikayelerinden firlamis bir filme benziyor fragman.

Bayadır ertelediğim Greenland'i izledim. 6/10

Felaket ve kıyamet senaryolu filmlere bayılırım. Gerard Butler ve Moreno Baccarin'i de severim. Filmin senaryosu her ne kadar gerçekçi olsa da plansız, programsız güç koşullardan kurtulma olunca bir anda soğuma geliyor bana. Neyse gene de filmin bende bıraktığı acı tadı sevdim. Bir The Day After Tomorrow olmasa da gayet yeterli.

better call saul konusunu bulamadım, breaking bad'i az önce bitirdim. better call saul un hikayesi breaking bad ile mi alakalı bilen biri cevaplayabilir mi

Geri
Üst Alt