İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

bergen filmi klasik abartı film vs diyordum ama baya iyi olmuş yav. bergeni canlandıran hanımefendi aylardır konuşulsa da erdal beşikçioğlu bey uğursuz, hayırsız, adi bi it rolünü harikulade işlemiş. ilk sahneye çıktığı hali zaten yeşilçam aktörleri gibiydi. bilal inciden bu yana bu derecede lanet ve karizmatik kötü adam karakteri az izlemişimdir sanırım tr sinemasında

bergen filmi klasik abartı film vs diyordum ama baya iyi olmuş yav. bergeni canlandıran hanımefendi aylardır konuşulsa da erdal beşikçioğlu bey uğursuz, hayırsız, adi bi it rolünü harikulade işlemiş. ilk sahneye çıktığı hali zaten yeşilçam aktörleri gibiydi. bilal inciden bu yana bu derecede lanet ve karizmatik kötü adam karakteri az izlemişimdir sanırım tr sinemasında

bergenfielddddddd

truman show ve singlesı ertelemiştim.ikisini de çok begendim.singles'ın seattle da çekilmesi,tam da grunge kültürü olusmadan önceki o müzisyenlerin sahne alması filmde,muazzam.gözler tabi kurt cobaini aradı

1CF2F98A-6D94-4923-935F-75CC1953320D.webp

dedektiflik hikayeleri uzerine bir komedi. kendi basina bir dedektiflik hikayesi olarak da izlenebilir, bir parodi olarak da izlenebilir. tempo iyi, karakterler iyi, mizahi biraz eski moda ama gulumsetiyor. knives out 2'yi beklerken idare etti.

Infinite : Mantik aramiyorsaniz, bu kadar da olmaz demiyorsaniz, aksiyonu iyi film.

harika bir film serisi, harika bir kurgu. diyaloglar, atmosfer çok iyi. genel olarak oyunculuk vs vs de iyi ama mumya bee tarihin en iyilerinden. diğer yeni mumyaları falan geçin ben bile izlemedim
The_mummy.webpThe_Mummy_Returns_poster.webp

3142EFB0-C3B6-4E93-AEFB-1156311472C7.webp

:tbr:

ilk filmi olmasina ragmen yonetmen cok iyi is cikarmis. hic dramatik sahne kullanmadan baba - kiz arasindaki duyguyu bu kadar iyi verebilmek buyuk basari. tabi oyunculuklarin da bunda payi var.

not: film doksanlar turkiyesinde geciyor. bu da turk bir izleyici olarak filmle bag kurmayi daha da kolaylastiriyor. donemin canlandirmasi da cogu turk yapimindan daha ozenli.

Geri
Üst Alt