İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Alışık olduğumuz Guy Ritchie kalitesinde bir yapım olmamış ama oyuncu kadrosunun da etkisiyle eğlenceli ve aksiyonu bol bir film olmuş. Guy Ritchie filmlerini seviyorsanız izleyin diyebileceğim bir yapım değil ama 2 saatinizi keyifle geçireceğiniz, temposu hiç düşmeyen eğlenceli bir yapım. Tavsiye ederim ama benim gibi Guy Ritchie hayranıysanız maalesef o seviyede bir hikaye sunumu beklemeyin.

Affedersin ama Guy Riccie nin hangi filmi güzel ?

Sadece The Gentlemen i biliyorum o da berbat.

O senin tercihin ve bilmemezligin (cehalet demiyorum sonucta izlemek istememis olabilirsin). Diger filmleri de gayet guzel filmler. Boyle agresif bir cikis yapiyorsan, yonetmeni belirli noktalarla elestirmen lazim. Benim icin Snatch ve Lock,Stock and Two Smoking Barrels cok ozel ve guclu filmler mesela. IMDB'de de iyi oy almis filmlerden (bir alternatif kistas olarak). Siradan, yani oyuncu olmayan isimleri kullandigi filmler mesela.. Ustune her zaman hatirlanacak dialoglari icerir, Snatch'deki Brad Pitt'in Cingene aksan takliti gibi... daha cok ornek verilir. Guy Ritchie nev-i sahsina munhasir bir yonetmen, ve senaryo perspektifi olan biri, dedigim gibi unsuz oyuncularla iyi isler cikarmistir.

O senin tercihin ve bilmemezligin (cehalet demiyorum sonucta izlemek istememis olabilirsin). Diger filmleri de gayet guzel filmler. Boyle agresif bir cikis yapiyorsan, yonetmeni belirli noktalarla elestirmen lazim. Benim icin Snatch ve Lock,Stock and Two Smoking Barrels cok ozel ve guclu filmler mesela. IMDB'de de iyi oy almis filmlerden (bir alternatif kistas olarak). Siradan, yani oyuncu olmayan isimleri kullandigi filmler mesela.. Ustune her zaman hatirlanacak dialoglari icerir, Snatch'deki Brad Pitt'in Cingene aksan takliti gibi... daha cok ornek verilir. Guy Ritchie nev-i sahsina munhasir bir yonetmen, ve senaryo perspektifi olan biri, dedigim gibi unsuz oyuncularla iyi isler cikarmistir.
Bana hala Madonna nın parasını çerçöp ediyor gibi geliyor. Zaten öncesi pek yok... James Stathan ile iyi film yapamazsın. ( Ukalalığını da bir kenara yazdım.)

Affedersin ama Guy Riccie nin hangi filmi güzel ?
-Lock, Stock and Two Smoking Barrels
-Snatch
-The Gentlemen
-RocknRolla
-The Man from U.N.C.L.E.
-Sherlock Holmes
-Revolver (En underrated filmlerden birisi, olabilir. Jason Statham bile çok farklı bir rolde başarıyla oynuyor.)

Keyifle izlediğim filmleri. Özellikle Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve The Gentlemen oldukça kaliteli yapımlar. Tarantino gibi hikaye sunumunda kendi tarzı olan, başarılı bir yönetmen bence. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama özgün bir stil sahibi olan, hikaye örgüsünü bu kadar iyi kurgulayıp yaptığı hesabı da perdeye bu kadar net aktarabilen yönetmen sayısı çok az maalesef. Bunu en iyi yapanlardan birisi Tarantino birisi de bu adam. Üstte yazdığım listenin ilk iki filmi çok özel filmlerdir bence. İzlemenizi tavsiye ederim

-Lock, Stock and Two Smoking Barrels
-Snatch
-The Gentlemen
-RocknRolla
-The Man from U.N.C.L.E.
-Sherlock Holmes
-Revolver (En underrated filmlerden birisi, olabilir. Jason Statham bile çok farklı bir rolde başarıyla oynuyor.)

Keyifle izlediğim filmleri. Özellikle Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve The Gentlemen oldukça kaliteli yapımlar. Tarantino gibi hikaye sunumunda kendi tarzı olan, başarılı bir yönetmen bence. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama özgün bir stil sahibi olan, hikaye örgüsünü bu kadar iyi kurgulayıp yaptığı hesabı da perdeye bu kadar net aktarabilen yönetmen sayısı çok az maalesef. Bunu en iyi yapanlardan birisi Tarantino birisi de bu adam. Üstte yazdığım listenin ilk iki filmi çok özel filmlerdir bence. İzlemenizi tavsiye ederim
Lock stock filmine bir bakıcam

Moraller düzelsin, içim ısınsın diye nostaljiye daldım yine.

MV5BMzFkM2YwOTQtYzk2Mi00N2VlLWE3NTItN2YwNDg1YmY0ZDNmXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_.jpg

10/10

MV5BNDI1MzM0Y2YtYmIyMS00ODE3LTlhZjEtZTUyNmEzMTNhZWU5XkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

10/10

MV5BZTJhYjVhOWMtYTUyOS00NWM0LThjNzYtZWYxOTkwN2FhODg2XkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

7/10

2.dünya konulu filmlere devam. zar zor olsa da buldum bakalım izledikten sonra yorum yaparım
7.5
konu:norveçli 12 asker pusuya düşürülüyor naziler tarafından. aralarından birinin nazilerden kaçış hikayesini anlatıyor film

aksiyon bekleyeni üzer ama yer yer gerilimin yükseldiği sahneler vardı. başroldeki abi aşırı derecede graham potter'e benziyor

Oscar adayı filmleri izleme listeme koydum. Triangle of Sadness filmi geçtiğimiz sene Cannes'ta Altın Palmiye kazanmış bir yapım. Uzun süresine rağmen sıkılmadan seyrettim. Göndermeleri, mesajları hoşuma gitti. Oscar'ın güçlü adaylarından biri. 7/10

Geri
Üst Alt