İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Son düzenleme:
Plane

usta pilot gerard butler uçağı filipinlerin güneyinde haydutların kol gezdiği bir adaya indiriyor. uçakta cinayetten tutuklu siyahi yolcunun da yardımıyla diğer yolcuları haydutlardan koruyarak uçağı kaldırıp yakındaki başka bir adaya indiriyor ve de film bitiyor.

O zamanki bilim kurgu filmleri daha iyiydi. Simdi herkes super kahraman, ne ölen var ne yaralanan.
ben 2006 sonrası bilim kurgu filmlerini izlemedim,dikkatimi çekmedikçe.neden?çünkü 80ler sonu,90larda yapılan filmler fikir,yaratıcılık olarak çok daha iyi.görsel efektler evet zayıf ama dönemine göre anca o kadar oluyor bilinciyle izlediğinde çok keyif verici.

0874359.jpg

İzledim, vasatın altıydı.

2.dünya konulu filmlere devam. zar zor olsa da buldum bakalım izledikten sonra yorum yaparım
ank izleyim dedim yemin ediyorum norveçli'nin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi...

la bari içerde iyileşip birşey yapsaydı... 12 girdiler bir halt yapmadan tek kişi kaçtı o kadar çektiği cabası. sonunda da kaçınca kahraman oldu

karınca adam filmi pek beğenen olmamış.

Flaş filminin traileri fena değildi no way home'in kopyası gibi. michael keaton michael shannon fln var çıktığında izlerim heralde

Geri
Üst Alt