Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.591
- 109.430
- 4.878
uzun uğraşlar sonucu izlenebilecek bir ww2 filmi buldum. izleyip yorumlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6/10uzun uğraşlar sonucu izlenebilecek bir ww2 filmi buldum. izleyip yorumlarım
![]()
ww2den devam bakalım
![]()
not ettim kral eyw ama ww2den devam ya başka bir şeye bakasım yok şuanWw2 filmi değil ama tavsiye ederim![]()
İyi olanları özelden paslaww2den devam bakalım
![]()
O zamanki bilim kurgu filmleri daha iyiydi. Simdi herkes super kahraman, ne ölen var ne yaralanan.kesinlikle kült bi film.bayıldım
Ekli dosyayı görüntüle 192512
ben 2006 sonrası bilim kurgu filmlerini izlemedim,dikkatimi çekmedikçe.neden?çünkü 80ler sonu,90larda yapılan filmler fikir,yaratıcılık olarak çok daha iyi.görsel efektler evet zayıf ama dönemine göre anca o kadar oluyor bilinciyle izlediğinde çok keyif verici.O zamanki bilim kurgu filmleri daha iyiydi. Simdi herkes super kahraman, ne ölen var ne yaralanan.
jodie fosterı cok sevmeme ragmen ertelediğim bi filmdi.4 sene önce falan izlemeliydim,gece bakacagım.yazan da carl sagan olunca cezbediciOf çors
Harika 1 movie.
jodie fosterı cok sevmeme ragmen ertelediğim bi filmdi.4 sene önce falan izlemeliydim,gece bakacagım.yazan da carl sagan olunca cezbedici
dünyanın en ii filmi@Hayri Cund 1997 yapımı contact da ilginçmiş.onu izledin mi ahbap?
ank izleyim dedim yemin ediyorum norveçli'nin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi...![]()
2.dünya konulu filmlere devam. zar zor olsa da buldum bakalım izledikten sonra yorum yaparım