Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.645
- 11.085
- 1.838
flame and citron izledin mi?Kıyıda köşede kalmış WW2 yapımları önerir misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
flame and citron izledin mi?Kıyıda köşede kalmış WW2 yapımları önerir misiniz
İzledimflame and citron izledin mi?
üstat bu filmi beğendiysen benzer konulu aşağıdakş filmleri tavsiye ederimflame and citron izledin mi?
peki seksenlerin sonu veya 90larda gecen,birilerinden kaçan insanların oldugu ve belki baska bi gezegenden gelen,gözleri renkli ve tuhaf,street fighterdaki guile benzeyen adamın oldugu filme denk geldiysen adını söyler misin?aksiyon ve bilimkurgu bi arada olabilir.filmde cocuga yardım ediyodu sonunda bu sarı veya beyaz saclı,gözleri tuhaf adam.bi de sonunda ışınlanıyodu geldiği yere galiba.fikrim bulunmamakdadır

peki seksenlerin sonu veya 90larda gecen,birilerinden kaçan insanların oldugu ve belki baska bi gezegenden gelen,gözleri renkli ve tuhaf,street fighterdaki guile benzeyen adamın oldugu filme denk geldiysen adını söyler misin?aksiyon ve bilimkurgu bi arada olabilir.filmde cocuga yardım ediyodu sonunda bu sarı veya beyaz saclı,gözleri tuhaf adam.bi de sonunda ışınlanıyodu geldiği yere galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 193495
Forrest Gumppeki seksenlerin sonu veya 90larda gecen,birilerinden kaçan insanların oldugu ve belki baska bi gezegenden gelen,gözleri renkli ve tuhaf,street fighterdaki guile benzeyen adamın oldugu filme denk geldiysen adını söyler misin?aksiyon ve bilimkurgu bi arada olabilir.filmde cocuga yardım ediyodu sonunda bu sarı veya beyaz saclı,gözleri tuhaf adam.bi de sonunda ışınlanıyodu geldiği yere galiba.
@Oğuzhan Sesko dmden at demiştin buradaki linkten bakabilirsin. Listeyi ben yaptım![]()
WW2 Movies/Series
www.imdb.com
listedekiler dışında ww2 temalı film/dizi önerilerinize açığım
back to the futurepeki seksenlerin sonu veya 90larda gecen,birilerinden kaçan insanların oldugu ve belki baska bi gezegenden gelen,gözleri renkli ve tuhaf,street fighterdaki guile benzeyen adamın oldugu filme denk geldiysen adını söyler misin?aksiyon ve bilimkurgu bi arada olabilir.filmde cocuga yardım ediyodu sonunda bu sarı veya beyaz saclı,gözleri tuhaf adam.bi de sonunda ışınlanıyodu geldiği yere galiba.
black book, max manus, defiance izlemedim ama benim ww2 takintim yok. baska filmlerden sira gelirse izlerim.üstat bu filmi beğendiysen benzer konulu aşağıdakş filmleri tavsiye ederim
Black Book(2006)
Anthropoid
Max Manus
The 12th Man
Defiance
![]()
WW2 Movies/Series
www.imdb.com
listedekiler dışında ww2 temalı film/dizi önerilerinize açığım
ww1 listem de var bir ara onu da atarım :dAll Quiet on the Western Front iyi idi 1 ama pek farketmez heral
1917 de öyle
Sağol ciğerim@Oğuzhan Sesko dmden at demiştin buradaki linkten bakabilirsin. Listeyi ben yaptım
filmde bi hastane ortamı olabilir.bi cocuk da pazar yerinde,yine bu tuhaf adamdan saklanıyodu sanki.düşman belledikleri bi adamdı ama yardım ediyodu filmin sonunda diye hatırlıyorum.startvde ben cocukken vermişlerdidüşünem
belki aklıma gelir. ilk celsede aklıma gelmedi
@Hayri Cund reis o saçı beyaz ya da sarı adam bu afişteki gibi gözleri tuhaf bi adamdı,birilerinin peşindeydi filmdeEkli dosyayı görüntüle 193518 @Hayri Cund reis o saçı beyaz ya da sarı adam bu afişteki gibi gözleri tuhaf bi adamdı,birilerinin peşindeydi filmde

90's action movies diyip aratacagım mecburbildiğim bi movie değil i suppose![]()