İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

peki seksenlerin sonu veya 90larda gecen,birilerinden kaçan insanların oldugu ve belki baska bi gezegenden gelen,gözleri renkli ve tuhaf,street fighterdaki guile benzeyen adamın oldugu filme denk geldiysen adını söyler misin?aksiyon ve bilimkurgu bi arada olabilir.filmde cocuga yardım ediyodu sonunda bu sarı veya beyaz saclı,gözleri tuhaf adam.bi de sonunda ışınlanıyodu geldiği yere galiba.

Ekli dosyayı görüntüle 193495
Görsele bakınca aklıma ilk gelen film Small Soldiers oldu 😄

192F32B6-04B0-4BE6-91D2-B9BECD290CE0.webp

animasyon dalinda oscar adayi filmlerden biri. bir salyangoz kabugunun ailesini arayisini anlatiyor. marcel'in dunyasi iyi kurulmus, diyaloglar kucuk prens tadinda. genel olarak begendim. a24'e yakisir kalitede ve orjinallikte bir film olmus. ama bence teknik bir sorunu var. karakterlerin yuzu ve vucudu olmadigindan tum duygu aktarimi ses tonu ve konusmalara dayali. o yuzden ne kadar animasyon sayilir tartisilir.

44D94D93-337F-4A6E-80A8-DF29DFA0A735.webp

herkesin birbirini tokatlamaya calistigi bir suc filmi. a fish called wanda veya spanish prisoner seviyesinde degil tabi. tokat numaraları pek yaratıcı degildi yani bunları kimse yemez gibi. yine de artistik yonu guclu ve eglenceli bir film.

1677527626435.png

Lucifer dizisine oyle oynadiki, hayran kaldim izlerken. Uzun zaman sonra boyle dominant bir performans gormemistim, sanki bu rol icin dogmus gibi oynadi.

Hugh Laurie ve Brian Cranston levelinde tutarim

Enfes oyunculuk

@Hayri Cund

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt